Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postovani gospodine Zvizdicu mozete li nam reci koja osoba je odgovorna za smjenu direktora zavoda u pazaricima !!!
Hvala Dzafere, ali u Srpskoj Republici se Slavi 9.januar kao Dan Republike!!! poyy za rezervat 18.7
Opet, i po ko zna koji put pisem da mi nije jasno kako neko moze govoriti o datumu i rezoluciji ZAVNOBiH-a, a onda su izasli na referendum 1992 bez dogovra koji pise u rezoluciji ZAVNOBIH-a da BiH nije samo muslimanska vec i srpska, hrvatska i muslimanska. Onda ste odlucili da bez Srba izazivate proces koji je posle usledeo.
Onda ste odbili Kutiljerov plan gde su vam nudili BiH o kojoj danas kmecite, ali tad ste mislili da cete postici vise i da cete celu BiH zadrzati za sebe a Srbe proterati iz BiH. Dpnili ste to da na 70% terotorije vas se ne pita. A ovi sto glume da je to dan BiH, znaju da to obelezavaju samo zato sto niste izgradili svoj identitet, pa se hvatae neceg sto ne pripada licno vama.
Nemoj mi ti zivota ti pominjat ZAVNOBIH, jes cuo! Moj idol i vodja kao bosanca je jedan i jedini Dzemal Bijedic nek mu je vjecna slava! A vracamo se velikim koracima, ni ti nam neces umaci ni bilo ko drugi u sadasnjoj uhljebakoj lopovoskoj i kriminalnoj vlasti! SMRT FASIZMU!!! Sloboda Narodima!
Od Mostara do Konjica sa zastavom RBiH⚜ srce Hercegovine
Jedna si jedina,moja Domovina ❤❤💪💪
Da, vrijeme i da podsjetimo i na UDBA-u, i goli otok, i pola stoljeća komunističke diktature. Doduše, BiH je bila bolja za vrijeme komunističke diktature, ovako se radikalni islamizam razmaho pa nas kude i, inače tolerantni, francuzi.
tolerantni Francuzi??jest i moja baba je nevina kao i Marija djevica !!😂😂😂😂😂🐒🍌
Hvala premijeru ❤Sretan dan Drzavnosti svima u drzavi Bosni i Hercegovini, od Grmeckog Boga Besmrtnosti.
Vi tu budućnost gradite već 20 godina.
Evo sad ću za 30min u auto i fino do Konjica trubiti sa zastavom RBiH ⚜⚜⚜