Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušat ću da Vam probudim svijest o tome da možemo ustati protiv sistema koji nas gazi... SISTEM koji je od dinastizirane SDA napravio načelo kvazimorala gdje u prvim redovima stoje nesposobnjakovići i marionete tipa ovoga bijednika NIJE DOBAR! SISTEM DOLE!
SDA cka Denis koji je pobjego od Bosnjaka kada im je najvise trebao.
@JebachlzDijaspore019 A RS je dio BiH a sad sto su vama snovi nesto drugo to je vas problem!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to kao nismo propala drzava?propala kao kauc i pukla po svim savovima,mozda za vas gospodu milionere nije propala,unistili ste sve sto valja u njoj
Jeben ovaj Penis
OVAJ GOSPODIN, BAŠ ZVIŽDI
Gola nemoć , zašto se Dodiku nepokazu granice da tako nemoze niti smije, pa imali iko od vas muda od političara da se pokrene tužba protiv najvećeg neprijatelja države , isto tako mora protestna nota Beogradu da se to dozvoljava , koja govna od naroda pljuvat po zemlji iz koje potječeš a susjedi ti aplauz daju . Ja da sam Srbin bi se ubio , kakav bijedan narod
Vijeće ministara BiH je kroz osiguranje 11 miliona KM, uz korektnu saradnju sa Vladom Republike Srbije kao finansijerom izgradnje mosta, bilo i ostalo ključni pokretač ukupnog projekta graničnog prijelaza "Bratunac-Ljubovija", dok je učešće RS-a manje od 5 posto ukupne vrijednosti investicije. Bolje da ste za te pare otvorili fabriku upaljača da studenti rade, umjesto što đikanima gradite mostove... Jeb o vam oni muma!!
Nisu oni bosanski Srbi, oni su Rumunski Vlasi
Dodik je dolaz da bosnjaci moraju biti budni i jedinstveni
Bog će mu suditi moj Penise :( http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/76995/skandal_u_spc_igumanija_optuzila_pahomija_naterao_me_da_potpisem_chekove_i_proneverio_300_000_evra.html
Sta je sa smrdima opet ce kmetovski zivjet u rs genocidnoj🤔
Dodo.Dodo sto te se praunuk Hamdija ima da odrekne kad stigne na svijet,sto mu domovinu skrnavis....
On nije nikakav Srbin i nema nikakve etnicke veze sa Srbijom osim pravoslavne v(j)ere. On je jedan obicni Bosanski becar pravoslavac a to sto se on moze nazvati pripadnikom nekoga naroda ili nacije je vrlo upitno, jer po definicija najboljoj do sada: "Nacija je dakle specificna narodna zajednica nastala na osnovu drustvene pod(j)ele epohe kapitalizma u oviru komapktne etnicke i kulturne srodnosti uopce". Srbija je teritorija u kojoj zive Srbi dok je Bosna gdje zive Bosanci i Hercegovci.
Da su mu preci dosli iz Srbije onda bi se mogao deklarisati i kao Veliki Srbin i bilo bi Ok, ali Dodo je iz Laktasa i tu su mu bili i pra pradjedovi i prema tome on je samo drcni i pomalo bandoglavi ali zaista pravi Bosanac od glave do pete samo sto je pravoslavne vjere i to je to.
Propalo je moj Penise sve što ti vodiš. Pa će i BIH ako ti budeš sroljo FRANKFURTSKI njen predsjendik :)
2020 ustav RBIH !
Koga briga jel Srpska, Federacija, HB ili stagod kad narod ima placu za pola mjesecnue korpe! Dodik treba da odgovori kada ce korpa moci da se uzme od svojih ponekad i 250 sati mjesecno! Ljudima je dosta navlakusa i umjetnog brojanja krvnih zrnaca!!
"Bosna i Hercegovina raspala zemlja". Dodo dok je nas u njoj, nikad ,mi ti i isaretom spajamo raspalo
Politicari Srbije, Srpske, Rusije, Kine, Sjeverne Koreje, ne mogu bez komunistickog sistema: prijetnja i imaginarni neprijatelji. Takav nastup im osigurava zajednistvo respekt naroda jer se oni (politicari) zrtvuju i brane svoj narod. Radi se samo o tome koliko je narod slijep a ne koliko je bezobrazan. Jer nit su svi Srbi bezobrazni, a nit su svi ostali dobri. Ali politika ovdje hebe narod!