Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Srbija moze da doceka prestavnike iz BiH na adekvatan nacin,sto to ne bi i BiH mogla? Ovo je normalna stvar i ne vidim razlog da se Zvizdic pravda nekome kroz medeije!!!
Sta sta je radio?Bio dobrovoljac u VRS...Ti bi da hapsis sve Srbe,ne budi glup!Glup ti je komentar...
Picvajz Daj momak uvuci sebi u glavu da nisi ratovao protiv Jugoslavije u to vrijeme!!!
Mogao je da kaže šta god hoće, ovo niko neće pročitati do kraja !
zao mi je nas bosanaca, jer patimo i ponizavamo se zbog ovih politicara. Mi Vucica NE ZELIMO, niti jednog srbina!!!
Placen clanak! kao i sve ostalo sto ima s picoustim nesto
Gdje je Drinsky? Kralj spama, hahahaha
Mene nervira ova dvolicna politika SDA... Znas , oni su kao pravi muslimani, svi ostali su izdajice, kosovci i sta sve ne.. A sve to vazi upravo za njih. Kad su dozvolili posjetu Vucica Srebrenici, pa sad ovo.. Da su zaista ono za sta se predstavljaju pred izbore, ovo se ne bi desavalo. Onaj Hrvat Milanovic je primjer kako treba sa Vucicem i kompanijom..
Nekon naslova morao sam pješke na jedno mjesto otići:))))))))
Ti ionako nikad nisi nista radio.Samo si primao.....
Zivi ti nama Denise,,nikad boljeg predsjedavajuceg nismo imali!
aKO JEesmo de reci,,,mozda vjekoslava bevandu:)))?
Previše dugačko za čitati. _""Premijer Vučić je premijer našeg prvog susjeda, on je čovjek koji je u svim svojim posljednjim istupima na vrlo pozitivan i konstruktivan način govorio o saradnji BiH i Republike Srbije, posebno o saradnji između Bošnjaka i Srba na ovim područjima. Premijer Vučić u principu nikada u ovome periodu od kako sam predsjedavajući Vijeća ministara BiH nije na bilo koji način u bilo kojoj svojoj izjavi derogirao teritorijalni integritet i pravni subjektivitet i međunarodnopravni subjektivitet BiH", ističe Zvizdić." Naš gospodin Zvizdić mi ide na nerve sa stalnom upotrebom nove riječi u svom rječniku, a to je " DEROGIRAO" :))))). Pa dragi bože, ne prođe mu ni jedan intervju, a da se ne posluži sa novonaučenom riječi koju ponavlja kao papagaj. I sada šta slijedi...sada će je ostali papagaji naučiti i stalno ponavljati. Ne vidim razlog da se ovoliki publicitet daje posjeti Vučića. Stanje treba da bude uobićajeno kao i za doček svakog drugog premijera strane države. Ne znam čemu ovoliko posebno laskanje??? Slažem se da moramo imati zdrave i dobre susjedke odnose, ali ovoliki hvalospjevi su u najmanju ruku pretjerani.
Iskreno to je za vas spektakl kada dolazi Vucic :)
poskok....šta ćeš, voli narod nakaze ljudske heheheheh
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ZVIZDICU! TRTOMUDI S VUCICEM STA HOCES,VODI GA I KUCI AKO HOCES ALI GA NE VODI U BEGOVU DZAMIJU TAKO TI FUNKCIJE.
Nemojte zaboraviti Vucica odvesti u Begovu dzamiju, naravno u cipelama.
jednom se mora i treba staviti tacka na proslost, al' ne i zaboravit...treba gledati u buducnost, u ljepse sutra, a kako to i ostvarit kad stalno tapkamo po kaljuzi koja se zove proslost...vi kako hocete, ja sam svoje misljenje podijelio, znam da se mnogima nece dopasti, zivjeti se mora,al; vjerujte ne moze se zivjeti samo od proslosti i mudrovanja. treba se okrenuti postenom radu. sve se moze oprati, al' prljav obraz, nikada..
Naravno. Treba jačati dobrosusjedske odnose, naročito sad kad ih je Rusija naoružala. Sve i da hoćete ne smijete ništa reći ni usprotiviti se ni Hrvatskoj ni Srbiji. Imate Armiju sa tri Nacionalna Puka koji bi se razdvojili u jednoj sekundi da se sutra zakuha. Naoružanje nam je adekvatno samo još vježbama na poligonima i za pomoć Civilnoj Zaštiti, a i to je upitno. Zato budimo fini.
Vec kada pricas o naoruzavanju...Jucer su u Srbiju stigla prva tri MIG-35D od 15 koje je nabavila Srbija od Rusije.Mislim koje je Rusija uvaljala Srbiji kroz kredit. I bas me interesuje sto to KLIX nije objavio:))
Dzaba da ti i spejs satl daju ako ga ne znas ni upaliti ahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dali če dodik doči ili če kenjat po novinama gluposti.
ignorišite ppka ljudi to je sve
jel odredjena ekipa za kamenovanje?
Dočekaj ga kako god hoćeš - samo pazi šta pričaš i obečavaš. Nemoj poslije rekao mi Žuti, Šćepo, Međunarodna i Evropska zajednica. Ovdje će ipak suditi, presuditi i glasati Bosanci!