Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Kada bi sin Ademov (čovjek) imao jednu dolinu zlata, poželio bi drugu, kada bi mu se dalo poželio bi još jednu, pa još jednu. A njegova usta nece napuniti nista do prasina" (Hadis). Proklete oci, ko nije zadovoljan sa malim nece biti ni sa velikim (figurativno receno ;)
Al' realno brate šta se ovaj žali, živi k'o u filmu jbt
Nek se polije hladnom vodom, mozda sa tim uspije postići prošlogodišnju popularnost :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ciganska posla!
Klix nazifa koristi ko dzoker.. jel im zafali komentara i standardnih klix naprdjivanja.. eto nazifa.. nek se malo pljuje po romima.. cisto ono.. rekreativno..
haha e odlicno si to sumirala :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ma tako je To za vas bosance. On je za vas cigo. Svi vi koji ga ne poznajete netreba da ga ogovarate ! Istina je sto nije iskoristio prilike ali nazif nije dobio 4 mjeseca ni jedne Plate. Živio je od toplog obroka.. Azil u njacku su mnogi Bosanci uzeli sa nadom da se izvuku iz krize i nešto ustede. Nisu to bili samo cigani ! Već i vaši Bosanci muslimani ... Tu nije uspio mnogo pa sta pokušava ipak nesto, ako traži vise to vas ne interesuje jer svi ste vi isti čovjek vam da malo hoćete sve i sad nazif je jedini koji bi nesto vise.. Možete svi polako da se idete u P.m ako se ne slažete ..
pa odmah je dobio posao , redovna plata..mogao je normala zivjeti .. a on oce u njemacku , oce malo vecu platu da moze 3 puta na more ici ..i 2 puta na skijanje....e druze moj, bosnjo onaj gladni... eto ti sad ... kad nisi zadovoljan sa onim sto ti Allah dz.s. podari...
Nazife, ne donose medvjedi sreću....
stvoren za zeljezo
Pa bila je to JEDNA epizoda. Siguran sam da bi volio da ih je bilo vise ...
Pa bila je to JEDNA epizoda. Siguran sam da bi volio da ih je bilo vise ...
hoće cigg da mu neko daje cijeli zivot
Šta je očekivao, da će postati zvijezda neka? :D
Ko hoće veće - izdubi i ono iz vreće. Ovo je pouka i glumcu Žutom. Poješće ga Emir!
Nazifu je nadjen posao, trazio je da mu nadju jos bolji i napustio je, nakon toga trazio azil u Njemckoj, i nije mu dodijeljen. Ipak je imao neku priliku.
Život mu je pružio " njegovih pet minuta" nije ih znao iskoristiti, mislio je da će vječno trajati.... Poslovica kaže " BOLJE ZNATI NEGO IMATI " nije znao - ko mu je kriv !!!! Furaj Nazife , nekima se nikada u životu ne pruže prilike !!!!!
A jedel govna ko ostali.
A ovi sto komentarisu Nazifa, ma to je sve radnik do radnika, nema dalje hahaha Cak i Alija Sirotanovic bi ih se postidio... Aman
Neće romina kile
.