Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno .....
Bez obzira koja stranka dođe na vlast ozbiljnijih promjena nece biti dok se sam narod ne promjeni. Dok ne budemo reagovali na svako poskupljenje, na svaku lošu odluku vlade itd nema boljitka. Znaci, dignu cijene gradskog prevoza- mi na ulice i izvrnemo tramvaje. Poskupi voda, struja- na ulice i okupiramo EP i ViK. Nema veze iz koje je stranke ministar, on ce se ponasati bahato samo ako mu mi to dozvolimo!!
Treba uvesti za političare, doživotnu šutnju.
"Zvanicno" na internetu bilo koju stranicu da otvoris iskacu politicari kao pop-ups kad otvaras filmoviziju :) Gori su od trojanaca :/ Da hoce vise zavrsiti izbori da ih vise ne gledam.
Steta, taman se spremih za jos jednu bajkicu iz "Zbirka najboljih predizbornih obecanja"
vec sam glasa/vala i nadam se da ce moja koverta stici na vrijeme i na zeljenu adresu. veli na koverti metnite glasacke papire u kovertu, koji je to sluzbeni jezik?
Hahaha, @registrant. Nije važno koji je jezik, važno je da si "metnula". :))))))))))
ni Marin Raguz nije se los pokazao
Ja cu za generala Halilovica njemu su SDA vehabije ubili zenu i djecu,njega su satanizovali ti primitivci. I nadam se da ce pobjediti i poskidati svu tu bagru mesetarsku.
Znači klikse nema više para od političkog oglašavanja :)
...jel i za mene? :)
...dat pravo rečem, za pasulja, i vnutri malo prasetne...more i koja paprika, da "malo" zaljuti :)
...ne znam, care, ja sam ti ac/dc :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koje smo mi ovce , pratim sve ovo i ankete i osjetim da ce isti cobani na ispasu krenuti , moji idealna trojka za BiH povoljna ; Suljagic, Raguz, Ivanic . Svako promjena za naj je jako rizicna
A nezvanicno danas je dan za najzescu kampanju
Konačno da ne slušamo više prazna obećanja već da u miru i rahatluku dočekamo pobjedu Stranke demokratske akcije. U jedinstvu je snaga
hvala Bogu vise ...