Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebao je ljudima na Dobrinji kojima je za vrijeme spice prije trebalo po 20 minuta da izadju sa Dobrinje koliko god su ispastali sad im je 10 puta bolje svrha je da se ubrza sobracaj bas me zanima gdje krzni tokovi donose pare
Ti si tipični primjer primitivnog i zatucanog čovjeka, koji nije svjestan šta znači kružni tok.Malo se raspitaj koliko u Evropi ima kružnih tokova;gdje god su mogli njih su sa semaforima zamijenili jer su tri puta praktičniji od semafora.Malo više kretanja i informiranosti,prije nego kreneš izvaljivat takve gluposti.
Odličan posao! 650 hiljada KM je vrijednost cijelog projekta koji obuhvaća kružni tok, rekonstrukciju 500 m bulevara (dvije trake prema Dobrinje i dvije prema gradu, ukupno 1000 m) od Doma zdravlja na Vojničkom do kružnog toka, ulica pored nove Dobrinjske gimnazije (600m).. Naravno da na ovoj raskrnici nisu bile gužve kao na Otoci ili kod Higijenskog ali sada se prolazi bez ikakvog zadržavanja.
@SARA Fumare ga ti loma nama.. dobrinja je naselje i po\'.. a ti ostani u ahatovicima terma ti šljasnem rogatu ! nije grad za tebe.. zato ti fino srolaj u urbano naselje pa vidi kako to mi na DBR zivimo ;) (i naravno sta je urbana sredina)
seljaci sa dobrinje
bagra sa dobrinje ga malo fumare
cestitke, vec je pocelo s udesima. lete auta kao na filmovima...
Hoćete kružni tok? Pa ni vi ga do juče niste vidjeli,ali propovijedi Bečkih heroja kulture su samo takvi. http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/03/17/214419/Kruzni-tok.jpg ___________________________________ Naravno da je bilo gužve dok je raskrsnica bila očerupana 4 mjeseca i da su po razrovanoj cesti vozila sporo išla i stvara se čep u sred radova,,umjesto da je proširili sada imaš bespotreban kružni tok u samo trokrakoj raskrsnici. Tako pala-mud-ar-oši ne se.ryte. Svi vi sa manje više ekonomijom i nekim političkim naukama se razumijete u tehničke stvari.
VIDIM TROLU,NADAO SAM SE DA JE ĆE OTKAZATI JOJ KOČNICE DA ĆE IZGUBITI KONTROLU I KLEPITI PERAČE PARA NA OKUPU,MAFIJU I LOPOVE. ALI NE BI NIŠTA OD TOGA.
Moj savjet za tebe: Kad ulazis u kruzni tok, ti imas prednost. Kad si vec u kruznom, moras stati ako ti neko dolazi s\'lijeve strane. PS Ako meni ne vjerujes, objasnit ce ti Bugojanci! -)
dobrinja DC
E nek smo mi grb ove zemlje stavili .. nema sta ... DOBRINJA REPUBLIKA ! :D HOCEMO GRB DOBRINJE NA KRUZNOM TOKU, A NE GRB BIH ... :D !
@kiko, prohodaj malo po svijetu, pa onda komentarisi. Kruzni rok je sigurno dva puta brza raskrsnica od semafora. Otidji do Mostarskog raskrsca, gdje su kolone nekad bile do Skafe.
Problem je sto narod ne zna koristiti kruzni tok. Dok je vecina danasnjih vozaca polagala toga nije ni bilo. Kad se zadesim na Ilidzi na kruznom moram 6 ociju da otvorim, ma to se ne zna ni ko pije ni ko placa, svi idu kuda hoce, ne iskljucuju se na raskrnici a voze vanjskom stranom kruznog toka, ma da te Bog sacuva. Trebalo bi uvesti neku vrstu medijske edukacije, putem TV-a, kako se koristi kruzni tok jer ko se zatekao na kruznom toku na Ilidzi kad je malo vise auta, zna o cemu pricam.
raja ne zna koristiti kruzni. to mozet vidjeti po onom pasatu kako ulazi u kruzni i presjeca trake.
jel ikad iko vidio gužvu na onoj raskrsnici ?
Neka kruznog toka, da imamo kuda driftati autima :)