Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oca mi ja se odmah sjetim nase VIJECNICE i prodju me neki trnci....
Upravo tako sjetim se svakog srusenog objekta 😪 neka jeza kada vidis da neki historijski objekat gori. Sjetim se kako su dzamije i katolicke crkve gorile 93 i nasa vjecnica.
Blgo majci sto se ne obliznu, imala hi dvije nahlade
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala ALLAHU.... Nemoj mo biti primitivci i papci sa dosadašnjim komentarima o ovome
U brzini kucanja
Kažu Srbi, stigla Francuze Božija kazna sto su stavljali zastavu kosova.... Ko o čemu, SRBI o Bozijim Kaznama hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je kazna za paljenje i proganjanje zena pod okriljem tzv. vjesticarenja u dobu inkvizicije.
izronit ce stari za one sto ga vole
Dragi klixashi nadmasili ste sve moguce nivoe ljigavosti, i barbarizma svojim komentarima ovdje. I gorila je ova dzamija i gorila je ona crkva, pa da cijela planeta krene gorit vi bi sjedili u zapaljenoj kuci i radovali se tudoj nesreci. Ne moze odvratnije, ne moooozeeee
Šta se događa? Niko ne pominje Al Aksu džamiju, koju je takođe zahvatio požar! I
Sta ste napali na ovu temu bolje istrazuj te korupciju i kriminal nebi pisali ovoliko da gori sarajevo
veća je šteta rušenje palmire i kolijevka civilizacije tj sirije al to u očima ovog svijeta je ništa spram eto što je dio crkve u parizu izgorio
Historijski spomenik i prelijepa gradjevina...steta....Sjetim se nase patnje i suosjecam jer mi barem imamo i previse iskustva sa paljenjem dzamija i katolickih crkvi mada je ovde rijec o nesreci a ne sukobu bilo koje vrste.
Nista ovo nije sta nas sve ceka neka mrznja se stvorila u narodu to nije normalno citav svijet ce gorit
Kako je nama bilo kad su varvari sa brda palili nase gradove, 619 dzamiji srusili, vjecnicu, stari most i jos mnogo mnogo toga. Samo razlika je u tome sto niko nije pogino u Parizu .
Steta sto niste mogli da spasite Vjecnicu, Ferhadiju, Aladzu..........i stotine dzamija, koje su porusili sumski i kamenjarski srbi. U STVARI, MOGLI STE, ALI VAS NIJE BILO BRIGA. MORION JE RAKIJAO SA KARADZICEM I MLADICEM, DOK SU STOTINAMA GODINA STARE DZAMIJE, NESTAJALE U PLAMENU.
Breaking News, gori Crkva... Ja bi shvatio da je rat u Francuskoj, pa gore objekti kao kod nas nažalost, ali oni su rat razbuktali u Libiji ali to nije Breaking News! ‘ebo muslimane, skreni pažnju sa njih na goruću crkvu...
Irački doktori iz Faludže žale se da od 2005. godine je veliki porast broja beba koje se rađaju s urođenim ozbiljnim bolestima, počev od djevojčice rođene s dvije glave, do beba s paralizama donjih ekstremiteta. Oni kažu da su suočeni s više oboljevanja od raka nego prije napada SAD-a na Faludžu.
Napravit će stariju
Francuska bruka i sramota. Ovo se nije smjelo desiti. Gdje je protupožarni sistem?
ajde klixe jos jedno 28 clanaka o istoj temi malo je ovo jer prvih 10 vijesti nije dovoljno