Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sada ....
I tata bi sine
Tamam da testiraju sve stanovnike, svakako ih i nema vise od tog broja..
Debili ko sumanuti testirali i sad im zafalilo testova. U narednim danima nece nikako moci testirati i eto problema svima nama, pa i u FBIH. Ni slucajno im ne treba poslati pomoc, jer zbog njihove samo reklame i promocije kako su oni azurni i testiraju, stvorio se ogroman pritisak na nas zdravstveni sistem u FBIH. Nego ljudi ostanite kucama i vjerujete nasim doktorima.
Hahahahaha pičkousti im poslao pokvarene kineske robe,dje je vama genocidaši po 100eura ako ste ista teritorija,malo morgen
i u Federaciji su rekli 170000 pa dolazi po hiljadu dvije hej Bosno Bosno
@gospodin_91 , Ne širi dezinformacije ako ne znaš. Od tih 170000 stiglo je i stiže 20000 doniranih (pomoć) i one se dijele bolnicama po 1000-2000. Ostalih 150.000 je naručeno-kupljeno i čeka se dolazak.