Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placite krkani. Potpisali ste ANP dzaba vam sve sad 🇽🇰🇧🇦🇪🇺🇺🇸
GOD BLESS AMERICA ! 🇺🇸🇧🇦
Ovo sve poludilo šta je ovo bog te poljubio kao muhe bez glave tobejarabi, puno je budala
Skandal je bio sinoć, ovo sada su plodovi tog skandala!!!! Al, ne očekuje se od mitomana da to mogu shvatiti. ;)
Ajde bre šta ste navalili. Šta je sve ♌ prekršio i pokazao nepoštovanje?
Ko da đavolom tikve sadi... Pa dosta je više saginjanja - što je neprijatno onima koji to nisu htjeli ni 1992. Opozicijo iz RS-a Rusija je daleko, sa komšijama se mora.
Od velikosrpskih agresora negatora genocida i drzave BiH ne mozes ocekivati nista normalno.Plate iz drzavnog budzeta BiH uzimaju redovno i ostale novcane naknade.Osobina munafika-licemjera,fasista.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-nije-dao-saglasnost-da-milo-djukanovic-dodje-u-sluzbenu-posjetu-bih/200203163 Sjetite se ovog šumski ljudi 🖕
Dobar je ovaj Lavor za plaknuti noge 🤣
Kmee kmeee 🐷🐷🐷 kmeee kmeee Sjetite se bojkota mileta traktoriste zvanicnika EU! Sve će vam biti jasnije...bojkotovati sve ruske prikaze i prostitutke
Kad je nekom glava u ruskoj guzici a noge u Bosni onda mu je ovakav potez nepojmljiv. Međutim, ako ćemo pošteno, nema ovdje ni "s" od skandala. Došao ministar spoljnjih poslova države X, primio ga je ministar spoljnjih poslova države Y, i šta je tu problem?
Pa ako su izabrani predstavnici kao sto tvrdite sto se prvo nije sastao sa predsjednicima majmuni maloumni... Prvo razmislite u sumskoj sta cete reci ili izvaliti pa onda masite klempavim usima...
Mislim da je ovo pokazano svijetu da treba poštovati domaćina kad mu dodzes u kuću.
Pazi pravoslavnih travojeda sto su temperaturu dobili, jedino skandal je biti srbin u 21 vijeku.
nepostivanje drzave a de je zastava bih...hebali vas rusi
Skandal je docekati lavora bez zastave i na seoskom domaćinstvu palama
Osuđuju pa poslije idu na ručak da dogovore daljnje loženje naroda.
Ako je Komšić ušao u koaliciju sa SDA da im ne dozvoli da izdaju BiH sa HDZom, onda je trebao otići sa Dodikom na sastanak iz istih razloga i reći Lavrovu šta ima da mu kaže. Eh, ali na ovom sastanku se nisu dijelile fotelje njegovim partijskim članovima pa tu može da ne ode.
Nadam se da je Dodik razgovarao sa Lavrovom o dugu RS-a za ruski plin. Do sada nisu ni marke vratili.