{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žurno se traži rješavanje problema zbrinjavanja otpada

F
8.5.2008. u 16:13
0
0
Žurno se traži rješavanje problema zbrinjavanja otpada
0
Žurno se traži rješavanje problema zbrinjavanja otpada
Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća (OV) Livna prihvaćen je zaključak da se općinskom načelniku, nadležnim službama i Kolegiju tog vijeća daju ovlasti kako bi se žurno pronašlo trajno rješenje zbrinjavanja komunalnog otpada, uključujući i mogućnost pronalaska druge lokacije od one na Korićini.
Vijećnici su također na današnjoj sjednici usvojili prijedlog zaključka općinskog načelnika o formiranju Radne grupe za utvrđivanje lokacije za izgradnju jame za zbrinjavanje animalnog otpada.

Tijekom sjednice razmatrana je obavijest Središnjeg izbornog povjerenstva o potrebi usklađivanja Statuta livanjske općine s odredbama Izbornog zakona BiH.

Vijećnici su usvojili zaključak da u OV neće biti predviđeno mjesto za nacionalne manjine jer ih nema više od 3 posto, kako nalaže Izborni zakon BiH.

Drugi dio današnje sjednice OV Livna počeo je prezentacijom energetskih projekata na području livanjske općine i to vjetro i hidro potencijalu u ovoj općini.

Tim povodom vijećnicima su projekte razvoja prezentirali pomoćnik generalnog direktora za razvoj Elektroprivrede HZHB Srećko Vučina, Miroslav Nikolić, rukovoditelj Službe za energetsku opremu i postrojenja te Dalibor Marinčić, rukovoditelj Službe za podlogu i graditeljstvo Elektroprivrede.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: