Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seje mi bukve
Za Segmedinu Srnu https://www.youtube.com/watch?v=2Vi97llGuw0 i korisnicki nalog 3
...ovu Segmedinu bi rado oplodio...
Pa i treba ukinuti ovo privredno društvo koje je Vlada izmislila i osnovala skriveno od javnosti. Sve što se skriva ne može biti da je legalno i po zakonu. Firma kao da je i osnovana za bržu pljačku i upošljavanje podobnih, koji vjerovatno imaju dobro iskustvo kako se to radi. http://www.klix.ba/vijesti/bih/sakriveno-od-javnosti-vlada-federacije-bih-osnovala-firmu/150914087 Poslije ovog nezakonitog osnivanja, direktor Agencije za privatizaciju Šuhret Fazlić je dao ostavku. Zna čovjek da se nije radilo po zakonu.
Ovaj zuljevic je jedno od najvecih go*ana. To je gospoda zbog koje je Ljubo Beslic gradonacelnik Mostara vec 11 godina.
Malo o vajnom nam premijeru Fadilu Novaliću : http://freshpress.info/politika/bih/item/21857-sbb-ov-ministar-dzindic-i-sda-ov-premijer-novalic-imaju-zajednicku-firmu-tmr
zna li neko ima li veze ova Intera sa Interom u Mostaru?
A sto ne trazi ukidanje bjelog hljeba i finansiranje stranaka iz budjeta.
Mancini na aparatima!