Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve demagozi, niko realan u ovoj državi. :D
@Ipkis i ptice na grani znaju da ce u vlast sda i hdz. Dvije najodgovornije stranke za stanje u fbih, za neodrzavanje izbora u mostaru su na ovim izborima nagradjene za sve sto su radile i nema razloga da ne nastave isto. Ali ovce su glasale, i dabogda im ovo bili zadnji izbori.
znaci sda hdz koalicija opet
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jaka ste vi alternativa ikome, da vam nije bilo Irme ne bi osvojili ni to malo glasova.
SDA najveće zlo u državi.
Svaka čast SBB-u Mostar na uspjehu.
Podrška SBB Mostar, samo naprijed.
Zeleni su najveće zlo današnjice. Ko god je s njima koalirao propao je
Podrška SBB i njegovim izabranim u vijeću da se bore za načelnika 🍀💪, SDA mrs vise
MA ŠTA ĆETE VI SA 3 GLASA? SDA I HDZ DA FORMIRAJU VLAS' NORMALNO BOŠNJAK GRADONAČELNIK A PIJANA TRUDNICA DA JOJ SE NABIJE 30 MIGRANTOSA U DUPENCE
Kad osvojis vecinu bujrum imenuj gradonacelnika. Do tada vidi mozes li se s kim slepati, ako ne, statiraj u kukuruzima....
Nema ucjena,dosta je. Imamo vijećnika iz drugih koji imaju svoj stav i neće dozvoliti i pristati na vaše laži. Podrška SBB i njegovim izabranim u vijeću da se bore za najboljeg kandidata za gradonačelnika.
BH Bloka? Onda će SDA opet sa HDZom.
Nema razlike u odnosu prema Hrvatima od lažne građanske opcije i Bakira,Sulejman Tihić je bio čovjek dijaloga i suživota,kome se moglo vjerovati,nij bio prevara!
Baš me zanima kako ćete vi doći do mjesta gradonačelnika, jedino ako je j pitanju izborni inžinjering. A ako imate kakve informacije trevali biste podijeliti sa havnošću.
Samo vi slušajte Nikšića i Kojovića i sigurno ćete daleko dogurati. Sjedite sa svojoim komšijama i rođacima iz koalicije za Mostar i dogovorite se. Onaj ko je odbranio Mostar najbolje će i vladati njime a ne neko iz Sarajeva ili neko ko nije bio u BiH za vrijeme agresije.
Šta je Žuljeviću milo to mu se i snilo. Irma ne može voditi udruženje ribolova a na Neretvi a ne grad Mostar.
Žuljeviću pa nije i dalje Mostar pokusni kunić.
Glupan