Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duže traje ovo prebrojavanje i palamuđenje političara nego predizborna kampanja i izbori. Vjerovatno smo jedinstveni u svijetu. Daj donesi dvojici ljudi kompletan materija i ima da to bude gotovo za par dana
Onaj ko nije krao nema se čega bojati..Inzko
Od ozbiljnog ekonomiste se ocekuje da sudiji vrhovnog sudad ne tumaci pravo, i to javno...
Ne razumije vas čovjek?! Da li možda SDP govori španski?!🤔
SDBevec
Ovaj poručio ovome, onaj poručio onome, šta reći......
gledaj ti nesretnog žuljića kako misli da je moćniji od debevca. tvoje je bolan ne bio da naplacujes pozive od raje i internet a ne da govoris sta ko treba da radi.
SDA i pokrala na izborima i onda ih zove da podrze njihovg kandidiat za naclenika...fuj...podrska SDP
Sdp olos
SDA botu tvoji su olos tvoji su krali na izborima
Ne mozemo imati dvostruke arsine.SDP- je ucesnik u kriminalnim radnjama u SREBRNICI,dok se za MOSTAR.. deklarise kao nekakav pravednik, nevini, navni postovalac pravde ,pravednosti.
Pojedinac iz SDP je izdao Srebrenicu nazalost i odmah je iskljucen, al sta cemo sa ALjinom izdajemo ???
Svi ste nesposobni katastrofa, svi samo stimaju nesto i bave se kriminalom
ako znaju citat