Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pronadi te cijeli tekst i detaljnije o desavanju i svjedocenje svjedoka pa onda komentarisite o citavom tekstu i ubistvima sto oh je karadzic naredivao
sto li ovaj tekst skratise ne navedose ubistva 300 civila kod Sanakog mosta u jednom selu
sve ove komentare o islamskoj republici srbi pisu
I mi smo jos slijedili naseg dragog rahmetli Aliju dok je jos kod Tite bijo u zatvoru i pravi patrijota i mi smo znali da moramo da se rijesimo zlocinackih serva i tacka!!
Nasa to se naoruzala prije rata i mi smo se organizirali i tacka!!!
\"Nas cilj- islamizacija muslimana, nas moto-boriti se\"!!!
Nas Alija je htijo serijat i tacka i svi mi Bosnjaci muslimani hocemo serijat i tacka i gdin Incko ce nam pomoci u tome i tacka i gdin Haris Silajdzic i tacka i danke gdine Incko sto znate prepoznati prave patrijote i tacka. Sigurno da smo se naoruzali i krenuli u akcije i sve smo poceli hapsiti i tacka i naoruzali se, sucur Alahu dragom i nasa braca iz Irana i nas dragi gdin Mesic i gdin Tudjman i tacka a one zatamnjene stranice sto Srbija ne da da se vide u Hagu to je sve sto imaju dokaze da smo svercovali oruzje al nasa draga karla del ponte nije dala da se vidi i tacka al sigurno ima jos dokaza da je tako i tacka. I sta mi imamo da krijemo da smo se bili naoruzali i krenuli u napad na zlocinacke firme i stanove i zlocinacku jna i zlocinacke Serve i tacka i ne treba da krijemo jesmo i tacka!!! Sve treba potamanit i u drinu i preko drine i nas Alija rahmetli sucur Alahu sve platijo milijone i sve dobijo i tacka!!!
jeste karadzicu keru bas tako kako ti kazes islamska drzava dukelo jedna
djubre jedno cetnicko,poklopi si i da bog da umro u najvecim mukama
Islamsku drzavu nego sta! Trebali smo se tebi pravdati govno jedno bolesno.
... su bas odlijepili (najblaže rečeno). Cuj da dodju u SARAJEVO!!!! e, bas ce se LIJEPO provesti kad im ga BOSANCI zaklanfaju... i VALA im je bolje da svoju stranicu imaju pa nek na njoj komplekse vjezbaju a izgleda da je NE ZNAJU napraviti. koji imbecili ovi sVrbi :)) A što li nisu dosli sve ove godine, fol sad nasli (povezati sa GANIĆEM)... prava srpska fukarica. OVAJ TEKST SE ONOSI NA DOBROVOLJACKU (sax..hebala vas šifra iznad slike)
Karadžiću, kad iz mrtvih vratiš u žive sve što si pobio, imaš pravo da pričaš! A dotle - dabogda te stigla svaka majčina suza s ove strane pravde!
Normalno da ce genocidas negirati svoja krvnicka dijela......nije lako priznati da si genocidas i da ti je 90% plemena, GENOCIDNO!!!!!!!!!!!!
Više si ti .lašino znao o islamu nego 99% muslimana. Sreća niko više ne nasjeda na te podvale .
@omer pas latas Selamim te brate zbog tih mudrih rijeci...Islamska republika...a genocidasi nek crknu od muke...nek se obznani Muhamedova pobjeda...