Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto ne zna pricati ?
Ne to je seljacina i primitivac koji ne zna ni CITATI a ni PRICATI glava mu sluzi da mu kisa ne pada u stomak
Duke Togo zna rudonja :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komšić odgovorio Bakiru: Ja ću opet ginuti, a ti ćeš opet u trezor! Kakav samar za babinog sina https://www.youtube.com/watch?v=nx2kLxTdd5Y
Zukić: Razgovarati o vladi za pregovaračkim stolom, a ne putem medija da si rek*o na minderu bih ti i povjerovao. Vako, za stolom - nikako!
Dobra priča je kada ovaj lik priča po minderima.
to zukicu samo napred dok ti zavide to zuka
prije dva dana, u Metropolisu, Zvizdic i ostala SDA kompanija na telefonu s "preCjednikom" uz lagani caj i jelo, dogovaraju neke vecine i fotelje i pricaju o nekim "hipotetickim" shemama i mogucnostima. Uzivao sam u picu i jelu.
aura lajt >>> <<< i ti si slušao taj razgovor!
LURCH IZ ADDAMS FAMILY
Vidi mu glave? Ne bih ni ja s ovim brundom pregovar'o!
"_"Razgovaramo, komuniciramo i mislim da će to dobro završiti", kazao je generalni sekretar SDA." Hahaha, dobro završiti? :))))) A jeste optimistični u ovom crnom vilajetu. Zukiću, narod tone. Tone BiH! Nije vas briga? Nije, naravno da nije, jer je vama dobro u vašem neradu. I kad sve potone, vama će biti dobro, jer "naradili ste se". JESTE LI SE MOŽDA UMORILI, PREAGOACI I PATRIOTE, OD VAŠEG PREGALAŠTVA I PATRIOTIZMA? :)))))
Tražio si sve, sve sam ti dala - omiljena Bakirova pesma
Ma ja, sto bi narod znao vase talove ;)
jer ne tice se vlada javnosti nego nas koji cinimo vladu
Mislis u kafani,kako ste i naucili