Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se trebao je jasno i precizno reci zasto.... Mada bi ostao razocaran Zukicu, jer bi mozda njegova sugestija bila da smo 17 godina kao drzava bili sputavani sa svakog pokusaja pravog puta. Mislio sam za tebe da si ozbiljan politicar i da nisi svakom loncu poklopac, ovako samo skaces sebi u stomak i kod naroda izazivas kontra efekat.
Zukic jedan velika neznalica ,varalica lazov svog naroda i naravno lopina koji je sve opljackao da mu ni praunuce ne moze potrosit. Ti nemas pravo da bilo sta komentarises i dajes nekom sugestije primjedbe jer ti si nula ljudska. Ti si onaj koji kupuje namjestaj po Becu i salje ga u Sarajevu po DHL- u, zamisli te oholosti i morala. Ti nemas pravo da kazes nesto ljudima u KPZ Zenica a ne obicnom napacenom i pravarenom narodu od takvih kao ti.
ZUKICU,GRESKA OHR JE STO NIJE PRIJE VISE GODINA ZABRANIO SDA I SVIMA VAMA U VRHU DA SE BAVITE POLITIKOM
Ovo je Turkovicev jaran i bjelosvjetska gluperda. FUJ
Je li nam ovo govori jaran ubice Zike Turkovica?
Amir Zukić? Ko još sluša šta on priča , šta je ovo klix postao, kada SDA prdne klix objavi
Zukić je oličenje javašluka, zlobe, varanja..
Morao bi osuditi samog sebe. On je, po nalogu ambasadora MajMoona i uz asistenciju islamofašista Zlajoglua, izbacio čitav jedan narod iz vlasti i u nju doveo pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike fašiste Ante Pavelića iz HSP (Hrvatska stranka poturica). Eto zašto nije.
Šta ćeš ti bolan očekivati?? Ne nasmijavaj me
Zukiću, sir.ovino ko još tebe sluša
guzicu te masnu