Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa ostatkom BiH kojeg siluje Sarajevo i Srajlije???
Po slici ispade da su samo muškarci zlostavljači. Kod mene komšiju žena stalno sa nožem po kući ganja :D
Muskarci su zrtve psihickog zlostavljanja a to nije kaznjivo po zakonu cak i da jeste tesko je dokazati:D
@djevojka.za.udaju Da ne ispadne da branim fizičko zlostavljanje, a nikad nisam i neću dići ruku na neku ženu, ali često to zna biti reakcija na to psihičko zlostavljanje od same žene. Žene nekad zbog svog ponašanja znaju zaslužiti dobre batine.
Pocinioce besplatno u zatvor.....il nek prave trotoar...mos svaka budala....platite jednog inzinjera...i imate budala za krampom koliko hocete....koji debil moras biti da nisi u stanju da ti zensko dobrovoljno noge rasiri...
Kad te jebu u mozak jel i to seksualno nasilje imamo onda svi prava na ovu pravnu pomoc
besplatno njima treba dati pištolj pa osakatit zlostavljaca...