Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise se pise I posvecuje paznja o napastvovanim glumicama nego o zrtvama silovanja u ratu. Treba I o ovima ali...
Sram bilo medije i portale oni su krivi ,oni posvecuju vise paznje ovim Beogradskim glumicama
@Idol to što mediji posvećuju pažnje nekom pitnaju ne znači da država i pravosuđe radi isto. Potrebno je zaštiti sve žrtve nasilja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OVO JE UZAS, A KAO I SVE DO SADA NASA VLAST NISTA NIJE URADILA NITI RADI
@galaxygalaxy na zalost imaju oni druge prioritete......da ne nabrajam
Ma kakva BiH i drzava ... diskusija za budale. Treba imati damu i pameti za drzavu. 30 godina SM izivljavanja nad populacijom a ni jedna anarhistčka organizacija da se pojavi koja tamani uhljebe i kara im zene. Nije za svakoga drzava.
Kako ce stići od krađa i političkih natezanja
imate vi druge prioritete......sram vas bilo
SANU 2 je odavno u provedbi uz pomoc domacih izdajnika. Zasto je sve blokirano pitate li se?
vlasti i njene mafijaske familije siluju mozgove gradjanima konstantno vec preko dvije decenije...i nikom nista...jedino sto je inzko zabrinut...
A koju su to medjunarodnu odluku politicari i BiH-e institucije ispostovale?
@Profil262 samo MMF
Žrtve ratnog nasilja su "nagrađene" genocidnom smrdljivom tvorevinom na mjestima svojih djedovina, njiva, bašti, škola, na mjestima svog djetinjstva. Treba se intenzivno posrati na ovu dejtonsku skalameriju.
@gradi1 malo ko danas zivi na svojoj djedovini !!!!
@mirrorcic, neko silom a neko svojom voljom. Ne upadaj mi odvratnim opaskama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Država bi trebala biti svetinja koja se brani u ratu oružjem a u miru z mozgom i diplomatijom.... ako naši političari ne shvate da je ovo životna prilika za Bih da postane gradjanka i funkcionalna dok je Biden na vlasti onda nam nema pomoči
Drzava? Koja drzava? Nema ovdje drzave nazalost. Ubile je patriote.
To su ti ljudi koji su mogli silovati toliko žena i djece. To su ustvari sami žrtve silovanja u djetinjstvu, odu crkvu siluju ih kačevende pošalju ih u školu siluju ih profesori. I onda imaju posljedice u zrelim godinama.
Ovu drzavu treba rusiti. Oni samo sebi plate rjese odmah ostalo sve se ceka godinama. najjednostavnije stvari se cekaju godinama... Treba nas prodat strancima opet ponavljam i dati da nas vode stranci.