Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka Cast Draganovicu, nezaboravimo Prijedor i Kozarac !
Ne moze i pare i jare... Priznajte da ste lagali na Srebrenici i uvazicemo Prijedor !!! Je li ok?
evo dokaz da ste lagali https://parseundparse.files.wordpress.com/2015/02/muslimisches-armeedokument-vom-30-07-1996.pdf
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U Prijedoru su sistematski mahom ubijali obrazovane bošnjake, doktore, inžinjere, profesore itd... To je baš ono "zatrti sjeme". I tako moj drug iz Prijedora dočeka da čuje da nije genocid tamo, tamo gdje je negdje pod zemljom njegov rahmetli stari, profesor matematike, a on ne zna gdje je.
Zamisli da su nacistima sudili npr samo za Poljsku.... u ostalim drzavama nije bilo dovoljno zrtava?!?!!?!?!'
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ed-vulliamy-ratko-mladic-ce-umrijeti-u-zatvoru-ali-ako-odete-u-bosnu-vidjet-cete-da-je-pobijedio/171123012
POZIVAM SVE GRADJANE BH DA PUTEM PETCIJA I PROTESTA ZAHTJEVAJU IZBACIVANJE IZ PREDSJEDNISTVA KATOLICKOG CETNIKA DRAGANA COVICA. RAZLOG: -Ne priznaje 25. Novembar dan drzavnosti drzave na cijem je celu. -Opstrukcija pravde; Sprijecio je zrtve gnocida da traze pravdu u Hagu. -Ne komentarsuci Presudu krvniku Balkana, Ratku Mladicu, kao sef drzave gdje je taj monstrum pocinio genocid jasno je da se solidarise sa cinom genocida nad gradjanima BH.
POZIVAM SVE GRADJANE BH DA PUTEM PETCIJA I PROTESTA ZAHTJEVAJU IZBACIVANJE IZ PREDSJEDNISTVA KATOLICKOG CETNIKA DRAGANA COVICA. RAZLOG: -Ne priznaje 25. Novembar dan drzavnosti drzave na cijem je celu. -Opstrukcija pravde; Sprijecio je zrtve gnocida da traze pravdu u Hagu. -Ne komentarsuci Presudu krvniku Balkana, Ratku Mladicu, kao sef drzave gdje je taj monstrum pocinio genocid jasno je da se solidarise sa cinom genocida nad gradjanima BH.
Jah eto neki bivsi sudija seoskog suda u Sanskom Mostu je sastavio istu presudu kao najveci svjetski pravni strucnjaci i autoriteti u Den Haagu. Stvarno svasta sebi znamo umisliti. :D
сваком "бошњаку" са српским презименом нудим 1000 евра ако докаже да се моје, српско порекло, разликује од тог "бошњачког", анализом днк...
Pa i ne razlikuje se, samo što te haplogrupe nosi 70% stanovništva u Bosni i 16% u Srbiji pa ti kontaj odakle vučeš poreklo.
Nakon presuda o genocidu MORAJU se poništiti REZULTATI GENOCIDA (SMRT TVOREVINI)! Bosanski srbi,nakon genocida i zločina najgore vrste koje su počinili u Bosni tokom agresije,nemaju više apsolutno nikakva prava niti na JEDAN PEDALJ bosanske zemlje,...Servima pripada onoliko SVETE bosanske zemlje koliko mogu iznijeti na cipelama!
ajd u sto marke da si i ti srbin !!! hoćeš da se testiramo, da uporedimo dnk, smeš li?
@milanche ...Srbi ne postoje,a ti si obični Vlah(ako živiš u Bosni) ili uporedi svoj DNK sa Romima ili Turcima(ako živiš u srbiji)...mada mi,sa ovo-"sto marke"-,više vučeš na Rome:)...ili pogledaj svoju mrku facu u ogledalu...jer,nemaš ti,dječko,ništa s Bosnom,vjeruj mi!...Hajd' sad razguli ili kako vi "srbi" volite reći-SIKTER- :))
Pa naravno da nas po njihovom nije ubijeno dovoljno. Oni zale sto nas nisu sve poklali i protjerali. A realno u tim opstinama nisu pobili samo one koji su uspjeli da pobjegnu.
Eto vidiš kako su Srbi ipak merhametli 😉 Zapad je zelio da svi Muslimani budu pobijeni a Srbi nisu htjeli 😂😂😂😂 Kako god okreneš mnogim ne mozeš ugoditi i stalno poriču sopstvene izjave.
Normalno da nije samo u srebrenici, grnocid su mudzahedini cinili na cijelom teritoriju BIH
A sta cemo sa islsmskim terorizmom i fašizmom. Gdje je tu pravda i kazne za muslimanske zločince
Srbi su za sve krivi sta vam je i tacka aman,Muslimani su jedan divan narod i ceo svet ih obozava,i oni su se samo igrali klikera u tom ratu,i ni jednog Srbina nisu ubili,igrali se klikera.
Ama valja im priznati kosovo uskoro .... ☝️ za prijedor je direktno odgovorna srbija ...! I sam vrh...
Upravo poluvreme Juve vs Barsa - super meć
Presuda Mladic i vojska republike srpske je pocinila najstravicniji zlocin u historiji covjecanstva. Pametnom dosta. Dodiku ucini dobro ya svoj narod i ponovi ono sto si rekoa 96. Ne zavadjaj ljude kako bi sacuvao svoj kriminal i vlast u republici srpskoj. Nne umisljaj da si heroj svog naroda jer si na strani zla. Vvrati se dobru !