Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUDNO DA OBICNO NEDJELJOM KAD SKORO NEMA SAOBRACAJA BUDE NAJZAGADJENIJE
Ne pada mi napamet da ne vozim auto (euro 3 ) ako zabranite.Registraciju sam platio za 365 dana.Hvala.
Ipak ste u nečemu prvi u svijetu. Ni Kabul vam nije do koljena, 😂😂😂😂😂😂
Sad čekam kad će ova ministrica obrazivanja opet zabraniti da ja jedem na velikom odmoru. Jeste lutko, ja cu se ugustiti, rak cu fasovat ako izadjem na 15 minuta. A toooo sto mogu i UMRIJET dok dodjem do skole neeeema to veze.
Pitajte Kima jel more jednu u Hadzice spustit,bez toga vam nema pomoci
Dosadni ste sa epizodama! Ucinite nesto konkretno na rjesavanju problema! Nesposobna vlast je pokazala koliko je zainteresirana za rjesavanje problema na samo jednom primjeru...uvodjenjem dodatnih nameta prilikom registracije vozila sa pogonom na ekoloaki prihvatljiva goriva. To nigdje u svijetu nema.
A ne znam, kod mene je sunčano ☀
Dje odose oni Svicarci 😂
Đe neće vidiš šta debili lože samo.. Ccc i treba im da se guše ko ih ebe
Pa sta je za ocekivati? Plata 500-600, rezije 200, ko ima kiriju 200-300, hrana cca 200, skola djeci (infinity), ne mozes sebi pantola kupit i jos mogo toga ima za rashoda... sta cu loziti?
Sad ce to esdea sve rjesiti, kako rjesavaju 30 godina
Sigurno su krivi Srbi😂😂😂
Opet smo ispred Lahore, Dahka, Delhi, Mumbai, Kalkuta :)
Ako se Euro
ako se euro 1 može registgovati niko ne može zabraniti vožnju. Slobodno bujrum na sud.
Apel gradjanima da ne disu. Hvala !!!