Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvesti subvenciju za plin, zabraniti lozenje uglja, zabraniti iznajmljivanje stanova i kuca bez radnog ugovora na neodredjeno - da se smanji konstantno naseljavanje grada, sela u bosni zjape prazna kud ste svi ovdje navalili nema ni u sarajevu posla
Sta ces lozit moronu?
vlahadijo sa klixa okanite se Sarajeva i komentarišite vaša sela i planine uz gusle,bijeli luk i slaninu jer vi vlahadijo do maja ne koristite tuš.
Vrlo rado, samo trebate otcjepiti svojih smrdljivih 24% od Srba i Hrvata.
@Ronex Pa dodji u Banja Luku da se razuvjeris.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Povratak u stvarnost nakon doceka..
Sad ce par - nepar
Jope Jovo nanovo
evo sad citam da se nemoze disati kako treba u glavnom gradu Norveske jer je zrak zagadzen i ljudi trebaju da ostanu u kucama. vidite ima i razvijena zemlja vakih problema. puno se uglja lozi u Sarajevu i zato se zrak zagadi..
Dosao sarajlija u mostar i izasao iz auta obidje ga svjez zrak,bura pukla..i on se od soka onesvijesti.kaze mostarac: -dedera majketi baci ga pod auspuh da dodje sebi
Sad ce ovi jadni turisti sto su bili dole za NG pobolijevati kad dodju kuci. Muslimanima nece biti nista, naviklo je to na sve i svasta, kazu da u Pakistanu ladno jedu go vna ko sarmu i nista im.
Dali lozite u crkvama i dzamijama ?? Ni na jednoj nisam vidijo odzak samo tornje i rakete i to su po pravilu najvise u gradu da se vidi ko ima najvise para.
ZRAK , JE ZAGADJEN ODAVNO, NISAM PLATE DOBIO IMA 15 GODINA .
Konakovic ima rjesenje pitajte njega!
Treba trovati muslimane
kako li je bilo u RATU ...ZBOG RADI OSIROMASENOG URANIJUMA ???
Kad su ljetos Arapi dolazili zrak je bio čist, sad kad ovi kršćani dolaze da slave novu godinu odmah nam zrak zagadili.
dok je kršćana u sarajevu bilo, ličilo je na grad. sad novu godinu organizuju i slave samo kako bi europi fol prikazali da su bih muslići europski orijentisani. ne pada zapadna europa na ove islamske fazone.
@odvratnigadovi Više se srbijanki i hrvatica prodaje arapskim bogatašima a i vi bi prodali majku rođenu za jedan petrodolar.
Gdje su slike turista?
@toni123 Pocrkali od smoga. Naredni put da nose gas maske, ko ih jebe kad su neiakusni.
Sarajevo je prije bilo u vecem smogu zimi. Daleko vise se u domacinstvima koristio ugalj,samo nije bilo ovih strucnjaka da prebroje cestice
Što jučer nije bilo zagađenosti? Mentoli jedni zaostali.