Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš mene briga za zrak, mene interesuje kakva je hava.
...da imamo poslovnog duha, mogli smo parafrazirat hrvate i prodavati "čisti šeherski smog" u limenkama 0,33 i 0,5 l. što bi se reklo, pošteno zarađena para prodajom magle.
Isto ko da su nam vlasti obezbjedile cist zrak ,sta da jedemo, ne zivi se od zraka.
ZRAK JE ČIST ! Pregrađuj Sarajevo novim praznim neboderima ! NA koje se ne plaća porez !! SVaki neboder mora da plaća ogromne penale Sarajevu radi sprjećavanja protoka zraka niz koltinu Miljacke ! Pogledajte sa Tabije OGROMAN ZID NA MARINDVORU preko kojeg ne može da prođe ni dašak vjetra !
zato sto je magla ane smog nema logike da bude smog 3 sedmice pa ode
Pogotovo u Lukavcu, tu je ekstremno čist.
OD ČEGA JE ČIST ? Od krivičnog gonjenja ? MA goni god vam je dao tu informaciju. SARAJEVO je zagađeno mikročesticama PM 2.5 ko najzagađeniji gradovi Kine a LUkavac TRI PUTA VIŠE OD SARAJEVA ! Očekujemo da nakon izgradnje boboh termo bloka u Tuzli Lukava bude 15 puta zagađeniji od Sarajeva a Sarajevo je zagađeno 15 PUTA VIŠE OD KOLIČINE OPASNE PO ZDRAVLJE STANOVNIKA ! Jedine mjesere koje SDa poduzima je da da oglase podobnim portalima i novinama ! Za krivično djelo ugrožavanja zdravlja ljudi.
Jel to nestalo uglja ?!
Sad mogu disati....