Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja cu vec da dam obrazlozenje javnosti ili \"statement\" koji ce uslijediti na taj dan....vec ga sanjam .....ide ovako... \"Mi smo za ravnopravnost i cijelovitost Bosne I Hercegovine, za jednaka prava i konstitutivnost sva 3 naroda, za jednaka prava Hrvata kao i za potporu BiH na putu prema Evropskoj Uniji...\" jesam u pravu?
Milanovic dolazi u Mostar i Vitez, u Sarajevu tek usputno da se vidi s premijerom Jedne i Jedine koji je iz HDZ-a. Hahahahahaahaa.
doso milanovic da trazi hrv.atski en.titet u bo.sni...sto.kaaaaaaa . uz pomoc ohr ust.ase zele en.titet, zato su i naselili kato.like iz cijele bos.ne u mostar...hrv.ati drže urbanizam u mostaru , zato se na istocnoj (boš.njackoj strani ne gradi nista...vrlo logicno.... boš.njaci u pamet... hrv.atima je cilj do maja ove godine da preuzmu cijeli Mostar !!!!
Milanovicu, dodji i pokupi te \"hrvate\" i vodi ih sebi u Hrvatsku! Vitez i Mostar su u BiH! Hrvatska je pred ulaskom u EU i nema vise pretenzija na R.BiH! \"hrvati\" koji zele da zajedno sa RH udju u EU, neka sele u RH u istom avionu sa Milanovicem! Koliko samo napustenih vlaskih kuca ima u RH, to bi moglo ovih 7% BH \"hrvata\" da naseli i da jos ostane!
za informaciju, milanovic nije hrvat vec srbin, znaci da nastavlja zakuhavanje po SANU direktivi iz beograda .
busovača ja koliko znam postoji rezervati-Žepče,Busovača,Vitez,N.Travnik,pa opet izdvojen-Kiseljak,Kreševo,pa Jajce,a inače od kad je pala RSk-a u Hrvatskoj vi možete sanjati neki svoj entitet,možete ga praviti oko Knina,a ako nas ima na 24 posto onda ste vi na 16 posto pošto drvar,grahovo i glamoč nisu vaši
Milanovicu kad si vec u BIH obidji malo i muslimane na 24% da vidis kako se zivi u rezervatu
......koliko vidim ne dolazi on u posjetu građanima BiH nego da zaviri među katolike i vidi kako se još može zakuhati.Ne zaboravite pokojnog Račana, ništa mu se politika nije razlikovala od Tudžmanove pa ne vjerujem da ni ovaj ima išta bolje namjere.Pogledajte samo listing susreta i maršrutu puteva.Pravo ima Zlaja što se neće susresti sa njim.Okupatorska posla,neka prvo riješi granice, poljoprivrednu razmjenu,prihvati BiH pa nek onda dolazi ali u legalne institucije države za koje se navodno zalaže.
.
Doso Zoka da spoji kantone sa htvatskom vecinom pa da nam uzme i hidrocentrali na Neretvi kad ispadne prilike.
Doso da vidi gde salje pare...
Nageo ga ovaj momački!
Jedi g.o.v.n.a , JASNO ! ! ! !
Milanovic je nas premijer...nije u gostima nego kod kuce...JASNO!!!!!!!!!
nek riješe granicu u Kostajnici