Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini novinar koji je izjavu Bakira Izadbegovića protumačio onako kako je i treba tumačit.
jos da imaju smisla za humor
kesiću samo je jedna kesa, a to je musa kesedžija. :)))
@TeslaMilankovicPupin Ispuni mi želju, Slučajevi-x, ZMBT, ramazanski program, bajramski program...I tako to ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pratim ga vec godinu dana, i lik je ekstra. Da bar mi u BiH imamo slicnu emisiju, a materijala ima bas mnogoo
Ismijao je Srbiju, a ne obje strane kako vaš naslov aludira.
Još bolji novinar od ovog je Mustafa Marjan Mijajlović.
podrska zoranu ;)
Prije ili kasnije Srbijanski narod ce vidjeti da su ih sve ovo vrijeme vodili lose vodje od Milosevica pa sve do sada.( Ivan Stambolic, Bogdan Bogdanovic bi bili puno bolji izbor za Srbiju,i vjerovatno nebi doslo do sukoba na ovim prostorima da su oni vodili Srbiju ) Ovako ovi srbijanski politicari svi traze dlaku u jajetu . Srbi ne samo Srbi nego Balkanci uopste zasluzuju takve vodje Allah(Bog) neće izmijeniti jedan narod dok on sam sebe ne izmijeni.
ehoo Molim te objasni mi fenomen u BiH,koja je razlika izmedju Srbijanskog i Srpskog osim u tome sto je Srbijanski nepravilno!?Ili mislis da je Bosnijanski ili Htvatijanski ispravno?Nevezeno za temu tvog komentara,hvala.
Kesa, jedno od rijetkih svjetala u mracnom vilajetu pic.oustog i njegovih botovskih satrapa i poslusnika.
kesiću samo je jedna kesa, a to je musa kesedžija. :)))
kralj
To mu je posao!
@Surogat ,uzima velike pare,mada i nisu to sada neke pare,ali nije za baciti.
Ne znam za sto je uvijek povik na politicare. Problem je u onima koji su ih birali (a jos veci kod onih koji su "izabrali da ne biraju"). Ovakvi politicari nikada ne bi bil izabrani na funkcije recimo u Njemackoj ili Skandinaviji. Narod se zali na politicare koje je sam birao. Nonsens! Na sljedecim izborima ce narod ponovo izabrati Dodia i Bakia i Dragana i ponovo ce se zaliti na iste. Gradjani Bih su mazohisti. Uzivaju u patnji i kukanju. Kako inace objasniti da ce opet glasati za iste
majistori lazi i zablude mozda tako da im se I nacija prozove jer im to ide najbolje od ruke kroz istoriju tu njihovu...
ovo John Stewart, The Daily Show fazon
Naravno i zašto da ne.
Sta ima u hrvatijanskim kanalima?