Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veće ovlasti? AHAHAH Kad uhapsite ubice Dženana Memića, Davida Dragičevića, Joze Leutara, Sulejmana Redžića, onda se javite za veće ovlasti.
pitajte Nisku, dobro poznatog kriminalca kabadahiju koji “radi” auta ko flak zadnjih 20-tak i kusur godina. sarađuje sa društvancem sa Sokoca i Lukavice.
Smijurija...nekad u exYu inspektori radili preventivno,skupljali informacije,radili na terenu...bili u službi društva...danas inspektori rade za sebe a policiji bi valjda trebalo dati ovlasti i da pendreči po kućama...
Da je ovo normalna drzava on bi sada bio tamo gdje mu je mjesto.Ovo ni u romanima Alan Forda nema, cirkus, ali to je danasnja BiH.Dok je ovakvih likova i onih koji su im omogucili da budu tu gdje jesu BiH ce biti CRNA RUPA.
Policiji dati ovlasti kao i vojsci , prvo pucaj pa onda pitaj
1.Da li naši policajci imaju pancirke i zašto ne nose noću?2.Da li traže podršku čim idu po pozivu da je u toku neka pljačka ili krađa auta?3.Koje je ovo ubistvo ili pokušaj dosad?4.Kad ćemo shvatiti da je na ulicama rat i da lopovi ne prezaju ni od čega i da i policija mora imati Heklere?5. Gledamo li američke filmove, jesmo li nešto naučili osim da tučemo demonstrante i kažnjavamo brzu vožnju? Povrijeđenom brzo ozdravljenje, porodici poginulog saučešće!
ovo je bila obicna patrola nabasala na lopove .. oni odma pucali.. znaci nije bila intervencija obicno idu specijalci ako je dojava..
svi policajci u Americi nose pancir.
KO STO SI OBAVJEATIO KAD JE ONAJ PREGAZIO DJEVOJKE I PRESAO GRANICU ZA 3 SATA..I KO STO PREGLEFAJU KAD SLEPERIMA DROGU UVLACE.
USPUT STO NISI PODNJEO OSTAVKU CIM TAKO NEKO PREDJE.GRANICU..JOK VI POSTAVITE OSOBE DA RADE LOJENCE ZA VAS UZIMATI MITO.
Slažem se da treba dati veće ovlasti policiji ali tek kada se očisti gamad iz policijskih redova
Zoran kockasta glava poznat po obavještavanju graničnih prelaza satima nakon krivičnog djela, kao u slučaju Sefića.
I nisi Zorane obavijestio graničare da zaustavljaju osumnjičene osobe, nego NN osobe, jer osumnjičenih osoba nema.
vlasi, prljav narod.