Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatvoriti granicu kao što to i hrvatska ispravno radi. platiti im troškove putnine, pošteno, sve na avion i u matičnu zemlju nazad, ako sami nemaju mogućnost drugog odredišta. šta ima tu nejasno.
Kako zatvoriti granicu, mislis oduzeti biznis vucicu i duduku, tesko sve je to jako dobro organizovano, dolaze u federaciju pod pratnjom kao visoki genocidni duznosnici.
nikšić nermin, jado, ni 6.000 glasova nema a hoće da vlada dorat! Pa ni njegovi nisu glasali za njega :)))))
policija hasi ljude koji guraju migrante u njemacku...sta je cilj policije?...da ostanu u bih?...
Sve ovo je dobro organizovano i pripremljeno.Da je ovo normalna zemlja ovaj Galic bi bio tamo gdje mu je mjesto.Sto migranti ne odlaze u RS i tamo dizu satore, planski se dovoze u Sarajevo, a zatim ih trasiraju za Bihac i Krajinu.Sve ovo je priprema za II poluvrijeme.Bosnjaci su nespremni, oni koji ih vode izgubljeni i pre zauzeti klemptomanijom i familijarnim interesima.Samo odlazak iz BiH je rjesenje.
misliš u zatvoru
Bal ije samo probleme prave, s kim god da zive, gdje god da zive samo su s njima problemi. Evropa puna raznih naroda i vjera, al jedino muhamedanci imaju problema sa svima koji su drugaciji od njih
jedino su cetnici i ustace takve zlicine mogi uraditi od drugog svjetskog rata
@StGeorg ako je i bilo, a bilo je to je cinjenica Muslimana pri SS pripadnicima mi Bosnjaci za razliku od serba i rvata se takvih stidimo, dok komsije i susjedi dan danas slave fasiste, krvnike, zlocince e vidis tu je ogromna razlika izmedju nas ili ako ti je lakse izmedju ljudi ne ljudi.
Ovog g o v n a r a se sjecam kad ke pokojni vedran ubijen u sirokom ovaj je bio komesar policije djukac ustaski!
To pitaj hdz oni znaju
druze razdvoji politicko ubistvo joze koje nema veze sa ubisstvom vedrana u sirokom
Meni je samo drago stgo se i srbijanska policija ovako odlucno bori da sprijeci ulazak migranata u BiH kao sto se mi borimo da ne idu u Hrvatsku
ako ne spriječite migrante da vrše pritisak na našu granicu ,zatvorićemo granicu i za vas pa eto vam vaš geto....
@sandej hahahah budalo pa ko bi vam ostavljao novac po dalmaciji da nama zatvorite granicu. sreca ti se ne pitas nista u zivotu a mozda ni u kuci
Da nije Maminjo??
Neki naš sa putovnicom. u kladuši ih ima više od 20000.
@zecov e sad treba odmah zabraniti dvojna drzavljanstva. :)