Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pizda i 100 puta, kukaju a imaju vise nego iko. treba om dati po procentu sto ih ima.
blentavi balija sto im date kad ima vise krava u BiH nego hrvata nista govnima nedat kad sve rade protiv BiH
Vi ste im omogucili .. sada primajte a i ti sjasi vise sa tih stolica...
a bolan ademe ko te naćera iz nakog rahatluka u belaj
Ima ih 7 % a gdje god kreneš imaju većinu a u isto vrijeme majorizirani. Nešto to klapa
POGANA SDA BALIJO KAKVE VEZE HDZ IMA STO TI PRIMAS 2 PLATE. MATER TI BALIJSKU LOPOVSKU
yumbi mater tebi četničko- ustaško fašističku, idiote, ne možeš da shvatiš 6 rečenica koje ti pišu u ovom članku, kretenu, da ti objasnim, gore ti lijepo piše da je čovjek odijavljen iz Autocesta, da ne prima dvije plate, ali TI yumbi si toliko glup da bi to shvatio mater ti fašističku HDZ-ovu.
ajde ne sheri jos zrtva ispade. nek izvode da iz bankr
SDA je sramota Bosnjackog naroda, Bakir da ima i zrno obraza bi trebao da se povuce. radi ovakvih kadrova i radi toga sta god je poceo izgubio je.
yumbi kretenu, daj Bože da ima više ovakvih kadrova, otkako je on premijer tek se počelo raditi na nekim stvarima u ovom Kantonu, zato yumbi -idiote začepi gubicu.
jao nama ko nas predstavlja i vodi ali narod bira i bolje ne zasluzuje
Majko mila, koji glupson. Da prevedem ukratko...u nadzornom odboru su većinski predstavnici HDZ-a, od 4 člana dva su iz te stranke. Dobar matematičar.
Pa da ukoliko su ova dvojica iz drugih stranaka, vecinski su ovi iz hdz jer dolaze iz iste politicke opcije.
Glupsonu da ja tebi prevedem od 4 člana nadzornog odbora 2 su iz HDZ-a 1 iz SDA i 1 iz SBB-a ako možeš da shvatiš onda to znači da su HDZ- ovi članovi su većina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu da vjerujem da je narod zaboravio kako nas je ovaj stručnjak prcao osam godina zbog dva kilometra u Blažuju; koja smo mi stoka
Kretenu vi u Blažuju ste se protvili izgradnji
Gledaj grmalja!
Malo su 2 funkcije za tebe brate. Ti imas sposobnost i pamet za barem 5 jos
Kretenu ovaj čovjek ti je upravo demantovao da obavlja dvije funkcije, ali ti si glup da bi to shvatio, a Klix bi trebao da izmišlja zlonamjerne vijesti o ovom čovjeku, sve sa ciljem da glupi botovi koji i ne shvataju šta su pročitalu, pišu kritike i uvrede, Klix je direktno objavom lažne vijesti pokrenuo lavinu "optužbi" od glupih botova da čovjek obavlja dvije funkcije i prima dvije plate. Zbog ovakvih zlonamjernih informacija premijer bi ih trebao tužiti.
prestani@ vodi se kao direktor, znaci prima platu. sta ti to govori?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne može zasnovati novi radni odnos dok nije raskinuo prethodni pa stoga nije ni mogao POLOŽITI ZAKLETVU ZA PREMIJERA a o toj situaciji i prepreci je morao obavijestiti skupštinu KS koja ga je i izabrala . NAdzorni odbor cesta FBiH ne smije formalno da ne raskine radni odnos, jer time čini krivično djelo zloupotrebe službenog položaja ! Pozivamo federalnog tužioca da povede istragu jer ovdje ima bar jedno krivično djelo !
Što se tiče same funkcije Premijera KS ovako do sada neuspješan kao Zolj može biti svako, pa SDA i SBB imaju more zamjenski kdokazano nesupješnih kandidata !
to ti je samo dokaz koliko sda fura po zakonu 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi bogalja. Kilometar autoputa nije otvoren u Federaciji protekle 4 godine.
To se obrati bogalju Terziću i njegovim prijateljima iz HDZ-a jer je Terzić nadležan za izgradnju autoputa, ali ti si previše glup da bi to shvatio SugarCookie
@prestani Nezreo si ti da znas da oni svi suradjuju. SDA = HDZ = SNSD. :)