Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam šta ću od tolikih para kad uštedim sto miliona :) :)
Aleksandar Zolak ne moze biti imenovan za direktora Agencije prema raspisanom konkursu, jer ne ispunjava USLOVE. Ukoliko se to desi, onda je dokument koji potvrdjuje rukovodece iskustvo nastao izvrsenjem krivicnog djela.Test za Ministarstvo civilnih poslova.
SVE DOK SE IZ CIJENA LIJEKOVA BUDU FINANSIRALI SVI OD VELETRGOVACA, PREKO SKUPIH "EDUKATIVNIH " PUTOVANJA PO SVJETSKIM METROPOLAMA ODABRANIH DOKTORA PA DO VLADAJUĆIH STRUKTURA U ZDRAVSTVU NAROD ĆE PLAĆATI NAJVEĆU CIJENU LIJEKOVA U REGIONU. U SVAKOM SLUČAJU INICIJATIVA JE ZA POHVALU I SVAKA ČAST NA HRABROSTI DA SE UREDI OBLAST U KOJOJ SE VRTE MILIONI KOJI KAD BI SE DOMAĆINSKI RASPOREDILI VELIKI BROJ PROBLEMA U ZDRAVSTVU BI BIO RIJEŠEN
jedino rjesenje je osnivanhe drzavnom ministarstva zdravstva. zbog nepostojanja tog ministarstva zdravstva u sarajevu i tuzli se ne mogu vesiti transplantacije srca. a postoje i ljudski i tehnicki uvjeri za to.
srpsko zdravlje je srpsko neće da se meša sa tuđim zdravljem :D