Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmije, žohari, pa gdje i neće?! Oni siroti smetljari što očiste, narod ponovo zaprlja. Smetljari ne mogu načistiti, koliko narod može zaprljati. Sarajevo je zaista postalo zona sumraka...
cuj smetljari
@ZnakZdravogaRazuma Nije dobro, nikako!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dobicete razglednicu iz Africke zemlje Safari....ZBOGOM ZOHARI!!!
Đikani i majoneriirani?
Žohari idu tamo gdje je prljavo. Shvatite kako hoćete.
Zohara ima svugdje al se skrivaju. Kad se prestanu skrivati i pocnu slobodno militi to znaci da nedze u nakoj instituciji imaju rodjaka na poziciji.
Kad mi direktor kaže sutra u Sarajevo meni se povraća.
zmije jedu ove žohare, a vi kretenčine i dalje ubijajte jadne zmije !!!!!! :(
Pa ko je god pametan shvatice da je normalno da su se pojavili zohari. Oni su bube koje vole vlažna i tamna mjesta. A posto se ulica Ferhadija renovira i posto su se tim putem otvorili otvori ispod zgrada(ta mjesta su tamna i vlazna, kao sto se moze i osjetiti dok se seta tom ulicom. Velika hladnoca probija kroz te otvore), onda je i normalno da se oni pojave.
Cekamo Bulevara Fekaliju da se oglasi po tom pitnju....
Što se sikirate. U BL je to domaća životinja.
Joj ovo je mali broj ŽOHARA, u SDA ih ima mnogo VIŠE !!!!
Te gamadi nikad nije ranije bilo u Sarajevu. Vidio sam ih samo u Banja Luci kada sam jedne noći zalutao u Motel (čini mi se Internacional). Kad ugasiš svjetlo razmile se po sobi u totinama. Tada sam ih cijelu noć tamanio po krvavim zidovima sobe. Ujutro na recepciji kažu ništa strašno. Naselili se po pukotinama zidova poslije zemljotresa. Znači postali domaće životinje.
na ulje ih bacit, jeno dvije minute prziti
Fuj.Bube odvratne.
sta ce ove sdaovske firme nisu u stanju pokosit Sarajevo a da ne pricam cvijet negdje zasadit,samo jos stakori fale na ovo sve
Žohar Trust......
Razlog je jednostavan - nekad se dezinsekcija i deratizacija radila sistematski, a sad je to prepušteno vlasnicima stambenih objekata tj upraviteljima. Niko to ne kontroliše, pa je svakome 'na volju'. Džaba ćeš ti kod sebe to uraditi, ako komšija ne uradi. Znači, jedini način je SISTEMATSKI riješiti problem.