Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva nam je drzava puna zohara, zasto ne i u bolnicama.
kad zohari skontaju gdje su dosli i sa je tu Sebija glavna, sami ce otici tako da mislim da nema potrebe za brigom
@Mustione ......o čemu ti pišeš?! Pa svaki čovjek je drugačiji i jedinstven. Nitko nije jednak, ni fizicki, ni kulturološki, ni intelektualno....zato ne baljezgaj....ako se ti želiš poistovjetiti sa žoharom - slobodno!
Da se ovo nije Bakir kamufliro...došao ženi u posjet pa da ga ne primjete
ja vijesti i k...a
Ovo je zlonamjerni tekst kako bi se narusio ugled KCUS-a.
Smiješno,neki pitomi žohari.
Dragi Klixovci ovo moze bit lazna vijest.Gdje je dokaz da je ovo pod sa KCUS-a?
Jel, nisam ni iznenadjen, ko nam vodi drzavu(SDA), cudi me da se i fekalije nisu pojavile!
A oni bi da strajkaju da im se povecaju dnevnice i plate a niko ne radi svoj posao moras im platiti da te operisu kako treba a ovi zohari su mala maca
Pa došli se liječiti šta sad
Dobićete razglednicu iz zemlje safari-zbogom žohari :)
Ovo je klasican primjer podmetanja. Niko pametan ne vjeruje snimku cije se porijeklo nezna. Puna podrska za KCUS i prof dr Sebiju Izetbegovic
Žohari se u Opštoj bolnici tretiraju kao kućni ljubimci.To im je prirodno stanište,svi pacijenti su to vidjeli.Nisu ni pokušali da ih istrijebe, jer i zaposleni i jadni pacijenti žive u simbiozi sa žoharima.
Sebijini zohari :D
To nisu zohari. To su sebijini nano roboti. Zena nam modernizovala zdravstvo a vi tako...ccc
Evo žohare je neko namjerno postavio i snimao ko zna gdje i kada,samo zato što ne može da podnese da je KCUS najbolji.Sve je to montirano da bi se narušio rejting KCUS.Samo se pitam,itkud tolika mržnja,još u mjesecu Ramazanu.