Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompenzacija donosi 7000 KM mjesečno na Drzavnom nivou, znaju Halid I Saša šta rade
Zna i Maja!
Ove liste služe da bi kreteni poput Damira Arnauta upali u parlament, zaposlili preko štele ženu na aerodrom i uzimali 10.000 km mjesečno na platama.
Kompenzacijski sistem treba ukinuti, jer je apsurdno da neko sjedi u parlamentu a nema ni 100.000 glasova na nivou BiH. Koga taj zastupa ublehaš, on samo radi u parlamentu šta mu presjednik stranke naredi !
Ljudi ubijaju za "kompenzacijske liste" .... pogotov ovi koji se boje svojih zena.... Logicno.
To su skrivene liste na kojima se nalaze kućni ljubimci predsjednika stranaka i mogu da prođu kada za njih glasa samo porodica!
U BiH jedino što funkcioniše jest politička mašinerija. Uhodan sistem na svim nivoima i u svim političkim strankama. Uglavnom, ko odluči skinuti obraz i uploviti u te vode, pa dobro savlada sve tehnike plivanja, uspjeh zagarantovan. Ovaca za glasanje ima sasvim dovoljno za sve.
Ja cu glasati za edina dzeku
Halid Genjac kralj kompenzacijski listi ,covjek ne može 120 glasova dobiti ali u uvijek uđe u Parmalent i tako 15 god
Daj ba necemo cjelo ljeto naglabati i baljezgati o yebenim izborima koji ce proci kako je vec tamo negdje dogovoreno vec se okrenimo onim sto je vec tu. Odmori i kuda ce ko; Turska, Egipat, Makarska, Spanija, Podromanija..more..koke...s sunce
PA SASA I HALID jel vas stid sto ste uospte clanovi parlamenta....
Izborni zakon je i kreiran da na vlast uvijek dođu iste njuške i stranke, tako je od prvih opštih izbora poslije potpisivanja Dejtonskog sporazuma, decembra 1995-te, preciznije od 14. septembra 1996-te, 22 godine to traje i ne mijenja se. Niko se ne buni, svima sjajno, bajno i sve potaman 👔👏🐑 Zahvaljujući svim narodima i nacionalnostima, BiH je njihovim voždovima mati, a njima maćeha ...
SDA neće pomoći ni stotinu kompenzacijskih listi. OKTOBAR ŽESTOKA KAZNA ZA SVA VREMENA DA SE ZATRU.
Znači, ako si Ivica Naguzić dobićeš mandat.
Građani su svakako stoka oni ne znaju ili nece da znaju vec 20 god tako da je njima svejedno
Leti Saciri na krilima crne ptice, leti Saciri sa njim izdajnik Petkovic i drug im Dzaka, leti Saciri vraca se nazad u Svajcarsku, pokusao da bude orao a u stvari je svraka!
orlovi rano lete