Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebas stelu imat u zatvor da odes.
ahahahaahahahahaaahaahahah :) +++
Smjestiti ih u azile za pse, koji su najluksuzniji smještaji, koje imamo u BiH, jer su plačani milijunima KM.
Normalno da MANJKA zatvorskih prostorija !! Ovi iz SIPE kada hapse ne hapse ko nekad jednog ili dvojicu. Sada svakodnevno hapse od 12 pa do 100. Pogledati AFERU ZADRUGA !!! http://www.zurnal.info/novost/20957/objavljujemo-imena-svih-osumnjicenih-u-predmetu-zadruga http://www.zurnal.info/novost/20957/objavljujemo-imena-svih-osumnjicenih-u-predmetu-zadruga http://www.zurnal.info/novost/20971/ispitani-vlasnik-firme-euroasvalt-i-zet-bakira-izetbegovica
ko ceka taj docekaa... osima ako ne zastari :)
Saljite ih u Holandiju.. tamo su prazne celije..
Kakav zatvor i komfor, WIFI, TV, klima, biblioteka...? To je jedino što bi kriminalci na vlasti uskladili sa EU ! Društveno korisni rad, izgradnja koridora 5c, ne puštati do potpunog završetka !
nije problem sa zatvorima,problem je što nema zatvora!
Predsjenica suda radila po nevladinim organizacijama pa je uvalilo u sud.Vidi se po zaposlenom kadru i samim radom suda koliko je sposobna,kriminalci vani,postupci se vode po 20 godina,tamo gdje je nesto cisto sto posto oni presude drugacije,ostavine vode notari od kojih je vecina go lopov i kriminalac,sve bolje od boljeg.
Kuduz Alija na Aparatima
Idealan izgovor da "njihovi" igrači ne leže u zatvoru
STA JE SA PIONIRSKOM ,A I VETERINARI BI SE ZAPOSLILI
Bolje u zatvoru nego na slobodi kod nas, u zatvoru bar ima neki red, a na slobodi handri ko koga stigne
Mi iz SDA smatramo da sve te ljude treba , odmah po hitnoj proceduri , osloboditi i sistemski im omogućiti da budu cijenjeni članovi našeg društva tako što će postati članovi , a kasnije i vijećnici , ministri , parlamentarci naše nam jedine SDA. "U jedinstvu je snaga "" Selam Asim
U Americi najopasnije zločince puste sat dnevno iz ćelije i to okovane u lance od stopala do šaka, čak je i betonski teren za rekreaciju/košarku jedan veliki kavez i odvojeni su jedni od drugih, možeš samo sam šutirati na koš. Osude prava sitnica, 40 - 50 godina. Kod nas ubojice odleže 3,5 godine i imaju vikend - dopust.
Zaposlit ih da rade za drzavu fizicki posao za đabe ..nek doprinose ..znas da bi se vratili kriminalu