Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj tko je u stanju da sruši onakav Most , ne da nije nositelj evropskih civilizacijskih vrijednosti, nego mu je vrijednost 0
@Juraj kakav si ti bolesnik, jeste sami smo sebe ubijali, klali i silovali, ebm li ti komplet fam
@Juraj koji si ti kreten majko mila.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
DA SE NIKOM VIŠE NE PONOVI!
Kad vec neces normalno i objektivno da razmisljas i pises pokusaj o zlocinima armije pitati Serifa Patkovica,Amira Kuburu,Sefera Halilovica i mnoge druge. Valjda ce medju njima biti jeda covjek koji ce ti objasniti istinu. Rahmetli Ćelo je htjeo al poginu u sačekuši
Radovo si se kad si ulazio u sudnicu i kad si cinio zlodjela svakava, RADUJ SE SAD MAMU TI JEBE M AL NA ONOM SVIJETU GDJE TE CEKA DRAGI ALLAH. NISTA TI POPIO NISI KOLIKO CES POPITI NA ONOM SVIJETI O SVI SLICNI ILI ISTI.
Hoce li klix ovako fino nabrojati i opisati zlocine armije bih koji su bili daleko veci?
O kojim zločinima ARBiH ti pričaš? Ako nekome uskratiš hranu, vodu, struju, satjeraš ga na 20 posto teritorije koje nisu pripojene Herceg Bosni i Republici Srpskoj, to je ahmaku borba za goli opstanak, kakvi zločini?
klix uredništvo zabranjuje komentare na člancima o sudjenjima za zločine hrvata u BiH. klix se na taj način stavlja na stranu zločina i vješto ih krije! kada je blio sudjenje Mladiću komentari su bili dozvoljeni.
Ovi su gori bili od Srba, podmukli, licemjeri, olos koji treba osuditi jos vise! Njih niko nije dirao sami su napali na RBiH! Gore zlocine su oni napravili nego Srbi i moraju biti osudjeni. Skidanje konvoja pomoci, zabrana uvoza oruzja, rusenje starog mosta, logori, ubistva, mucenja.. i oni organizju mise za oslobodjenje sramotaa
Oni, oni anamoni!
Koliko me sjećanje služi početkom 92 godine pripadnici HVO-a sačuvali su i mnoga muslimanska sela od velikosrpske agresije. U Hrvatskoj je spas od rata pronašao veliki broj muslimana, pa čak i obitelji onih koji su u sastavu muslimanske ABiH napadali Hrvate s ciljem njihovog uništenja, pljačke i širenja teritorije pod utjecajem SDA.
Da su hrvati stvarno imali namjeru uništiti muslimane, a ne sačuvati sebe pa čak i muslimane od srba a kasnije i od muslimanske agresije, ne bi se izjašnjavali na referendumu za cjelovitu BiH.
SDA je imala nekakve druge planove, koje nije provela vojno, niti je mogla, a jedan od aduta bilo je isprovocirati što više "zločina", preko leđa svog naroda. Zločine za koje optužuje HVO radila je i armija u istoj mjeri, samo što te informacije ne mogu dobiti iz svojim medija, a hrvatski mediji s tim ne pretjeruju, tj ne kukumaču kao ovi drugi.
Zašto se zločin u Ahmićima ne tretira kao genocid?
Taj se predmet na Sudu BiH stalno rusi, malverzacije ugroženih, a sve po nacionalnom ključu.
Prosao sam te logore sam . I za mene ste vjecni neprijatelji , dzaba sva suplja i vjerske podrske kroz nacisticke fratre iz Mostara .Za vas naciste koji ste se prodavali Bosnjacima da bi rat preselili iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu nemam nikakvo drugo misljenje osim da ste nacisti prve vrste , jedan sljam koji se prodaje pod fin narod
hinje su vazda bili, plačipičke kad ih stisneš
@kiloBureka Hinje ne mogu vise.Cekali su da Srbi zauzmu sto su stjeli pa onda noz u ledja.
Svako treba da odgovara za svoja djela i nedjela. Najveca pobjeda necovjeka je kada napravi jos 100 necovjeka na svojoj i drugoj strani. Svi koji pisete pisma mrznje u komentarima, zamislite se i zapitajte, da li su neljudi uspjeli ili nisu.
Bosnajci su svakako pobjediti nad hrvatima....hrvati se jesu obogatili u ratu na racun bosnjaka ali bosnjaci su ih protjerali i asimilirali...hrvata za deset godina nece biti vise od 5% i sam tim gube konstitutivnost i nece znaciti nista....u federaciji ce biti 3x vise arapa od hrvata....ti arapi ce sve vise da kupuju hrvatska imanja.
Hoće li i arapi postati bošnjaci ili ćete vi postati harapi 😉
@_ja_ Arapi ce postati bosnajci...ali ne ovi sada vec druga generacija....njihova djeca koja se rode u bih ce postati bosnajci.....a u principu svi ce biti muslimani....muslimanu je svejedno u kom je narodu rodjen...bitno je da je musliman i samim tim ima isti cilj kao i svi muslimani.....uzmi primjer davanja imena.....ako si musliman u americi,kini,sveckoj ili iranu,saudiarabiji ili turskoj...ili bih...sve jedno je...svi imaju ista imena...ne narodna nego muslimanska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sram me je tih "mojih" HVOvaca, i podržavam izricanje najveće moguće kazne, jer znam kakve su patnje prošli bošnjaci u gradu Počitelju, i znam da su u HVOu imali u planu rušiti moju domovinu BiH. Ali znam i da nije u redu što zločincima sudi korumpirano smeće antonetti. Bojim se da će ga netko potplatiti, baš kao što su ga potplatili četnici vučić i nikolić, kako bi oslobodili četničko smeće šešelja. Sram me je i katolika koji se mole za zločince, a ne za žrtve.
JEL BILA MISA ;D
Malo pisite i o logoru u Bugojnu i drugim muslimanskim logorima u kojima je sve bilo suprotno od ovih navedenih, u kojima nije ubijano i da narod vidi razliku izmedu muslimanskih logora od ustaskih i cetnickih.
nije bilo logora u Bugojnu.
vazda me nervira kad citam hrvati iz bosne. to su bosanski katolici ali eto neko njima prdno u glavu pa kazu da su hrvati. pitam ja radnog kolegu "odakle si" kaze on iz hrvatske "koje mjesto" on mi kaze iz viteza. pa imal to logike?????