Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cega se pametan stidi budala se ponosi
Pa kada vi mozete velicati svoje ratne zlocincce kao sto su Halilovic i Oric, onda mogu i Srbi svoje heroje velicati!
Ja nijesam najbolje upioznat sa likom i djelom Momcila Krajisnika, ali ako je bio anti-turski nastrojen i ako je cerao vas Turke sto dalje od sebe, onda je on i moj heroj! Sve sto je protiv vas turskih parazita, stetocina i nametnika je za nas krscane herojstvo!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (62)
Genocidna Republika Smrdska!
ovo je cist dokaz da su oni svjesni zlocina koji su ucinili i da bi ga sutra opet ucini da im se ukaze prilika. al nikad vise necete moci ubijati goloruk narod kao do sad a koga budu ubijali golorukog sam je kriv i nije mi ga zao jer ako poslije ovoga ne skontas da moras biti spreman da branis sebe i svoju porodicu sam si sebi kriv.
SRAMOTA!! DA IM JEDAN RATNI ZLOCINAC BUDE UZOR!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
opet svi u kolo goci bend i pjevajte ono sjenica nesto vukovar to je vas nivo i svi u sarajevo u federaciju na posao niste krivi kad ssu nasi nama sve uzeli necemo smjeti reci da smo muslimani istocna bosna i sanđak vladaju sarajevom
Mozemo li se mi ikako odvojiti? Neka RS postane svoja drzava, cak nek idu u srbiju. Ocigledno je da nemozemo zajedno, ako je mladim (jos studentima) u redu da velicaju nekoga koga je pravedni sud osudio za monstruozne zlocine, onda ova zemlja buducnosti nema. Ja sam bio jedan od onih koji je govorio BiH je zemlja sva tri naroda i nebi bila dobra bez jednog, ali poslije ovoga mijenjam misljenje. Glasat cu za onog politicara koji bude dozvolio gamadi iz RS da se odcjepe, dovoljno je bilo sa ovim neuspjesnim pokusajem stvaranja drzave. I najvise za ovo jeste kriva amerika, zaustavili su nedovrsen rat. Trebali su nas pustiti da se poubijamo, bar sad nebi bili najjadnija zemlja u europi.
Pokušal se rs odvojiti , biće rata . To je svima jasno .
i zaboravi zamalo operi sajbu
naspider momo 95-ice za cenera
Treba mu suditi i pred sudom Bosne i Hercegovine!ne bi trebalo ovakve monstrume pustati da se slobodno setaju,kao da su se ocistili od svojih nedjela!!
Pa zvali studente da mu ga popuse a i da povedu sestre
Bogami ovdje nije niko normalan
Ok, zašto se ovome uopšte pridaje pažnja? Samo ignore ;) Ne treba da misle da su ikome bitni.
Drugovi i drugrice molim vas da malo obratite paznju na "herrDath†edr" To vam je 100% dokaz sta se desi djetetu kad majka pije alkohol ili pusi cigare dok je trudna.
pale nisu rodni kraj krajisnika vec zabrdje ;). odlican marketinski potez za benzinsku pumpu u vlasnistvu porodice. vrlo je bitno koga pale docekuju :))
pa na zalost nemaju boljeg ili sta?
Bolje ići na doček nego se boriti za plate i penzije, koga još to ineresuje !
Srbi iz Bosne su srpskiji od Srba iz Srbije...koji pacenici, umobolnici i nakaze, Krajisnik, Karadzic, Mladic... Aaaa, 'ocel' sletit na aerodrom na Palama ili na aerodrom SARAJEVO?
Jos jedan srpski zlocinac izlazi iz Hotela Hag ***** nakon prekratkog boravka. Docekuju ga u medjunarodno priznatoj "republici" nastaloj na genocidu i protjerivanju. A ljudi koji ga docekuju bi sve te zlocine sutra ponovili bez razmisljanja. I sve to zahvaljujuci europskoj uniji, SAD- u i domacim izdajnicima. Ironicno, njih danas velicamo kao nase spasitelje i najvece dobrocinitelje.
Pa mamu vam vasu bezobraznu
staje poturice sta ti opet nije jasno