Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Zlatne žice u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Nakon posljednjeg dana stare i odlične proslave Nove 2013. godine, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market ulazi u svoju drugu polovinu, te prvog dana nove godine posjetiteljima ponovo nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu učila engleski, crtala, pravila novogodišnje čestitke, upoznala su novu profesiju...

Dječija igraonica Argeta Junior Play House će i prvog novogodišnjeg dana od 10 do 22 sata biti na raspolaganju svim najmlađim, koji će se danas zabavljati na novogodišnjem maskembalu od 12 do 13 sati, gledati crtane filmove, praviti čestitke, i slušati najljepše priče braće Grimm u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati. Sve detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati na www.sahm.ba.

Djeda Mraz će se prvog dana Nove 2013. godine sa djecom družiti u Coca-Cola kućici od 16 do 20 sati.

Jučer su djeca uživala u cjelodnevnom programu na Happy :))) Stageu – družila su se sa poznatom dječijom zvijezdom – Elvirom Hadžijamakovićem Lilom, mladi i talentirani DJ Mark je puštao muziku, a djeca su se zabavljala i sa maskotama. Maskote pingvin i medo će se i danas, sa početkom u 17 sati, družiti sa najmlađima na Happy :))) Stageu uz veselu muziku.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć, u okviru novogodišnje proslave, nastupio Selam Tufekčić Trio. Uz izvedbu najpoznatijih pop i rock hitova, Selam Tufekčić Trio se pobrinuo za odličnu novogodišnju zabavu koja je u prepunom Pubu trajala do ranih jutarnjih sati. Danas, prvog dana nove godine, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu će s početkom u 21 sat nastupiti tamburaški ansambl Zlatne žice. Radno vrijeme Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će danas, u utorak, 01. januara, biti od 12 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market vam želi sretnu i uspješnu Novu 2013. godinu!

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.