|

Gonzo Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Gonzo Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
11
Klix.ba
30.12.2012. u 09:28
1
komentara
11

dijeljenja
1/15 Foto: Dženat Dreković
2/15 Foto: Dženat Dreković
3/15 Foto: Dženat Dreković
4/15 Foto: Dženat Dreković
5/15 Foto: Dženat Dreković
6/15 Foto: Dženat Dreković
7/15 Foto: Dženat Dreković
8/15 Foto: Dženat Dreković
9/15 Foto: Dženat Dreković
10/15 Foto: Dženat Dreković
11/15
12/15 Foto: Dženat Dreković
13/15 Foto: Dženat Dreković
14/15 Foto: Dženat Dreković
15/15 Foto: Dženat Dreković
Nova godina se bliži, a aktivnosti na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu se nastavljaju, te će brojni posjetitelji i danas moći uživati u prednovogodišnjim sadržajima Marketa.
Jučer je u okviru Marketa održano mnoštvo zabavnih aktivnosti za djecu, pa su se djeca u Argeta Junior Play Houseu ponovo družila sa Trokom u okviru Dr. Oetker kulinarskog showa i pravila ukusne kolačiće. Također su se igrali s omiljenom lutkom Barbie, a u okviru Dana Apoteka Sarajevo su učila o higijeni, te igrala zanimljive igre. Danas će se u Argeta Junior Play Houseu djeca od 12 do 16 sati družiti sa Linom, slagati puzle i slušati najljepše bajke u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici danas boraviti u dva termina: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati. Danas će se na Happy :))) Stageu, sa početkom u 17 sati, djeca ponovo družiti s maskotama uz veselu muziku.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu su sinoć, u okviru noći Apoteka Sarajevo, nastupili Sarajevski tamburaši, omiljeni među publikom, koji su i ovaj put napravili izvrsnu atmosferu. A večeras će se za odličan prednovogodišnji ritam u okviru Bruno Banani večeri u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, s početkom u 21 sat, pobrinuti poznati sarajevski klupski sastav Gonzo Band, poznat po izvrsnim nastupima.

Podsjećamo da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska kod Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispred Doma Armije u ulici Zelenih beretki u 08:30 i 11:00, dok će povratak s Jahorine, ispred hotela Termag, biti u 10:00 i 16:00. Cijena karte u jednom smjeru je 7 KM, dok je cijena povratne karte 10 KM.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...