Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj doktor Zlatko mi je predavao 4 predmeta iz IT-a i samo jednom nam je odrzao predavanje i to kada mu je asistent Zlatan Šabić po zadatku bio u Libiji čini mi se da radi na nekom opet njegovom projektu..., a za svo vrijeme uredno primao platu profesora, pa gdje to ima... u naprednoj demokratiji koju nam on prosipa...
Zlatko...previše pričaš...a ništa niti radiš, niti si kad uradio! S takvima nema BiH!
Zar nekoga briga za ovog zloću koji nas je unazadio ali je zato sebe obezbijedio za 100 godina uanprijed. Sram da ga bude.
Kad se sjetim njegovih "kompromisa"sa dodikom...oko maticnog broja,entitetskog drzavljanstva,popisnih pitanja elektroprenosa itd. kako ga uopste nije stid pojavljivati se
Ne branim ja ovoga samo kako zlaju nije stid da pametuje nekom kad je radio isto ili gore...jos od alijanse...da budalasanje sa hrvatima ne pominjem...hapsi budimira pisti budimira itd
Kad je bio on na vlasti,kompromis je bio ono što kaže Dodik.
zlaja ne seri vise matereti
Gvovori konj koji je unistio SDP. Inace, Americki covjek. Kao Ganic, Ceric itd..Sve se to skolovalo u Americi. I Aliji su dali nagradu za unistavanje BiH.
Zlaja je,na zalost,apsolutno upravu.Dragan Čović i njegovi ce uciniti sve da blokiraju svaki moguci napredak i opstruirat ce sve sto budu mogli a SDA im je omogucila da mogu opstruirati sve.
Unazadio si socijaldemokratiju u ovoj zemlji za sto godina mamicu ti, veći si SDA-ovac od trezorskog princa
jedes ti govna oko moje
KRETENI kada ce te sjest za stol da rjesite nesto ,,da se prestane prepucavat..
E gadne slike...vala nema treči !
Zlajo ba, prošetaj sise malo!
hajd marsh narcisiodni budalasu
Zlatko je upravo izgubio izbore jer je pao na Hrvatima i hrvatskom pitanju izazivajući najveće međunacionalne tenzije od rata na ovamo i normalno je da se svim silama trudi da se pokuša dokazati i opravdati za sve svoje teške političke mahe. Svima nam je jasno da je federacija nastala stupanjem u federalne odnose Hrvata i Bošnjaka, ali Zlaja je pomisili da bi to moglo biti između Bošnjaka i SDP-a, očito je pao i sad se pere. Nije majka sina karala što se kocko nego što se vadio.