Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko zaposli me u Elektroprivredu!
tuzno ali istinito, to narod ocekuje od politicara.. i sta ocekujemo od nasih predstavnika?? pff
Otvoreno o činjenicama, to i mogu čitat. odavno ovdje lafina ne pali, argumenti koji su valjani i koje se daju provjerit moraju dostupni bit svuda je vlast transparentna i ljudi imaju uvid u ono šta se radi, i komuniciraju s političarima, samo kod nas imaju nekakav čudan protektorat. Pomak je, zbog ideje i namjere. Da se hoće redom oglašavat.
kod nas ako se s tim krene, biće bojktovano, a ako se ne krene opet će bit bojkotovano. ne moš tu pametan biti.
upravo tako, argumentovano i transparentno!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jbte koliko je ovdje umobolnika....".. ludnica je kanda sirom ostala -proverte molim vas..."!!
e moj zlaja malo si zakasnio, a vala nismo ni toliko naivni vise.
dobar je Alastair Campbell aaaa ;) fino ti je ovo srocio :)
treba te zlaja objesit za jaja.
slab pokusaj povezivanja sa sirokim narodnim masama, posebno jer je on tu povezanost izgubio poodavno kao i legitimitet. sjeca li se iko sta bi sa blogom komsica??? moja preporuka g ili tviter blizi ce biti glasacima a i u trendu, fb zaobici u sirokom luku! ali to zahtjeva vise posla za admine i pismenije pr-ove! zato ovo posmatram vise kao reklamu blog portala, nego kao stvarni pokusaj vodjenja bloga. tviter i g su in!
Pa sa njegovog tvitera je poslana reklama za blog,bar meni :)
Malo si Zlaja zakasnio ali haj bolje ikad nego nikad. Da nije bilo ove vremenske nepogode ja ne znam o cemu bi ti ovdje palamudio nama obicnim smrtnicima?!
Za razliku od drugih sve je jako fino i prosto objašnjeno! Doduše ne treba biti velika pamet da zaključiš da ne možemo sami ići u obnovu, al' stvarno je žalosno da mnogi političari koji godinama gule ovu državu jednostavno neće da učestvuju!
Ovi naši političari su zaista snalažljivi. U svakoj situaciji oni vide priliku, nažalost, najčešće za neku ličnu korist. Od 2008. godine, pa sve do nedavno kao glavni uzrok teške ekonomske situacije oni su nalazili u Svjetskoj krizi i famoznoj "recesiji", mada smo i prije nje jako teško živili. Zapravo, s ekonomskog aspekta, teško nam je zadnjih dvadesetak godina (i više) pa je to vremenom postalo sasvim normalno stanje. Da nas s vremena na vrijeme ne podsjete koliko su oni (političari) nagrađeni za svoj "trud" i u kojim sve blagodatima uživaju običan čovjek vjerovatno ne bi ni znao da mu je teško. Do neke druge katastrofe za sve je kriva Poplava...
SDP, SDA i klix su ušli opasno u ovu predizbornu kampanju. Svaki dan više članaka klix objavljuje. Kad se tome dodaju još ovi plaćenici što kucaju prvenstveno za SDP po klixu dan i noć dobije se jedna globalna slika moralne kaljuže u kojoj živimo. Za pare dobiti cijeli medij... Valjda idu logikom, kad Fahro može Avaz, možemo i mi šugavi klix.
A čije je "Oslobođeno od razuma"?? Uostalom, zar kod nas ima ijedan jedini relevantan medij! Po Avaz Fahro spinuje kako mu čeif, oslobođenju diktira SDA, FTV-u SDA, Budimir i kompanija...eto nađi medij da nije nečiji???
Ovo je sigurno onaj sto je bio kod Kukanjca Slucajni Prolaznik i koji je za vrjeme agresije na nasu drzavu isao kod agresora i snjima pravio plan agresije na drzavu BiH i kako unistiti Bosnjake. Ovo je onaj koji je za vrjeme vladavine alijanse, protjerivao i hapsio sve one koji su se oduprjeli agresji njegove cetnicke bratilje na drzavu BiH. Ovo je onaj, koji je 2010 poslije izbora drzao drzavu BiH i gradjane BiH 16 mjeseci kao taoce. Ovo je onaj, koji je uz pomoc Dodika izbacio sve Bosnjake iz VM i SIPA-e. Ovo je onaj, koji je ukrao 4 mil KM od BI ( Bosnjacki Institut) Ovo je onaj, koji je zadnje 4 godine blokirao drzavu BiH na svim nivoima Ovo je onaj, koji je sklopi PAKT sa Dodikom o rusenju drzave BiH i nestanku Bosnjaka
jah, to je taj baš. i gleda nas u oči i ne trepće,... a to može samo vrhunski gad i spiner !
A spominje li gdje Salkana???? cuj otvorio blog i to udarna vijest na klix-u hahahahahaha a crveni kmeri bale ipjene kao da je ovo neko svjetsko otkrice hahahahahahaa koja pisurija covjek ne zna kome prije da se smije SDP glasilu klix-u ili pristalicama crvenih kmera Hej mozete misliti BLOG otvorio hahahahahahaha
Vrhunsko naprdivanje. Nema se sta dodati osim prd.
dakako nego otvoreno, neki ce pisati kao gdje si do sada bio ili slicno, ali odgovor se zna, pa radio u odnosu na druge koji niti rade niti imaju vremena da odgovaraju na pitanja, niti smiju da otvoreno razgovaraju sa gradjanima!
Zlatko je zlatan kakvih ima
Zlatko ne može te ni 100 voda oprati
Ok, a navedi šta je to uradio da ga ni !10 voda ne može oprati"??? Spriječio podjelu zemlje, napravio uštede u ministarstvu, izradio projekte za saradnju sa stranim ulagačima, lobirao za BiH U vrijeme katastrofalnih poplava nije balio po TV-u nego radio, koristio sve moguće veze da dobijemo pomoć i spasimo ljidima živote, sad se bori da se na donatorskoj konferenciji ne obrukamo.... Ja razumijem da možeš imati antagonizam prema nekome, ali argumentima potkrijepi?
krenimo redom.Federalna vlada se formirala tek u Martu 2011.Platforma koja je pukla nakon toga,povlacenjem po Ustavnom sudu Federacije i tako 4 godine.Skandali sa ministrom pravde i Zukanom Helezom,pijani ministar FMuP-a,koji su jos uvijek ministri.zasto nema ostavki.U kantonima su bili katastrofa.USK,TZ,kao o Sa kantoni.Drzavni nivo.Otjerao Komsica,17 mjeseci se cekalo formiranje Vlade,samo da bi on upao kao Ministar.odgovoran je zajedno sa ostalim.pricati da je uradio nesto dobro u ovim uzasnim momentima,je smijesno.dovoljno je pogledati kako je to rjesavala Srbija
ZBOG TVOJE LOŠE EKONOMSKE POLITIKE JA SAM OSTAO BEZ POSLA