Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecinu ljudi ne interesuje ko ce bitii presjednik Amerike,mislim da nikoga normalnog ne zanima Lagumdzijino misljenje.
Fosil
koji retard
Zloooja, kad te skinuše sa haparata ?
Koja izvještačena faca, slika je za desetku.
Zlatko jes to slucajno na konvenciji ? Pusti ti hanumu u Klintona, meni je vazno da te ne zaokruzim ni na listi za MZ Bistrik ove nize nih mahalu! To ja volim, a Klintonovca će se snaći. Dosta Vas je pobogu ... vi i narod ko u lošem braku!
I ono se našlo tamo preko bare, E vala neka si nam rekao koje bolji sad ne moramo previše razmišljati...
Ko je financirao to prisustvo BiH politicara konvenciji Demokratske stranke UPhiladelphiji ? I koga na svijetu zanima sta oni misle o tom ko je bolji da pobijedi u Americi ?
hillary je demokrata koliko si i ti socijaldemokrata, dakle nikoliko
Pocrnio k'o da je sijeno kupio.
Sa Trumpom bi bilo zabavnije! Za ovu znamo da ce natakariti sve sto stigne
Dakle ovaj Zlatko je stvarno bezveznjakovic koji ni o cemu pojma nema...prvo je unistio bilo kakvu nadu u normalnu drzavu nakon sto je silovao SDP u skladu sa svojim arogantnim i narcisisticnim poremecajima, a sada nastavlja da prica gluposti. Nikad nista nece razumjeti jer ne vidi dalje od nosa. Uzgred, koliko god to paradoksalno zvucalo, Trump je bolji izbor za nas, sve ono sto on prica je samo da dobije izbore dok je Hillary kuja jevrejskog lobija i radi samo ono sto joj oni kazu.
da samo pogeldaj ko joj finansira kampanju i sve ce ti jasno biti......
A najbolja stvar za BiH je bila da ti nikad nisi ni postojao u politici, grobaru socijaldemokratije Bosne i Hercegovine
Pa dze si Zlatko, stas to opo?
Dedera Zlaja ODABERI I AMERIKANCIMA PREDSJEDNIKA. Ko što si nama dobro malog BAkira predložio :)
Jedan jedini razlog zbog kojeg bih glasao za Hillary da imam pravo glasa je što je protivkandidat Trump. Žena je patološki lažov, upetljana u brojne afere, domaće, međunarodne. Najnoviji fazon vezan za nju je proizvod tzv Hillary ko.n.d.om na kojem piše: "Designed to give a sense of security while you're getting screwd". A opet, kakva-takva, bolja od narcisoidnog rasiste-šoviniste-nacionaliste-prevaranta Trumpa.
ja bgm nisam niti jednu njegovu izjavu vidio da je ista od ovih atributa koje si odabrao, osim da je narcis? Al budimo realni da je svaki njihov predsjednik takav.........
E ako si ti Zlaja tako rekao sigurno je tako :-))) Taman da imate priliku i Hilary ispraviti spomenik kao šiptari Billu. Inače, za neupućene, za bombardovanje Srbije i nasilno izdvajanje Kosova je najzaslužnija pušačica Monika Lewinski, jer je Kosovo i bombardovanje Srbije Billu bilo idealno da pažnju medija skloni sa skandala sa Monikom i njegovog impičmenta zbog lažnog svjedočenja. Eto kakvima se bošnje klanjaju
Dok recimo ratni zločini, Sloba, fašistički režim, protjerivanje i klanje nisu imali ama baš ništa sa bombardovanjem.
@laganitza Ne znaš ništa o dešavanjima na Kosovu pije bombardovanja i zatvaraš oči nad Albanskom iredentom i terorizmom nad Srbima decenijama unazad. Bitno ti je samo da pomisliš na Slobu i automatski imaš negativno mišljenje. Svaki hrvat će ti u 4 oka reći da je Srbija od početka do kraja na Kosovu bila 100% u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)