Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako imas prst obraza treba da podneses ostavku u stranci kao sto rade svi u demokratskom svijetu na kojeg se stalno pozivas.Druze sretno.
moj Zlatko metnuše ti ga glatko
Dostojanstveno, gospodin i najveci intelekt bh politicke scene. Narod je odlucio svoje, ali treba znati prihvatiti i pobjedu i poraz. Svaka cast!
ja ne mogu da vjerujem da su nacionalisti pobijedili, ovo stvarno ne mirise na dobro
nije da ga volim ali barem je priznao poraz! ovi ostali svi pobjednici. cak i lijanovici se javise sad i oni ostvarili svoje ciljeve. mozda su prodali vise kobasica nego prosle godine al sve ostalo mi nebi bilo jasno.
Hahahahahahahahahaahahah hihihihihihihihihhihi Na vijest o izbornom debaklu Srpske Demokratske Partije (SDP) otvorio sam šampanjac :D tako smo dobro proslavili izborni poraz antibošnjačke i antibosanke partije, neokomunjara, jugonostalgičara, itd... Srpska Demokratska Partija (SDP) popušila u skladu sa očekivanjima i rekao sam svim komunjara iz SDP-a da će ih Zlatko glave koštati. Tako je i bilo. Ja sada likujem crvenim smradovima i drago mi je da se nacionalizam vratio na veliku scenu. Nema više SDP botova i poltrona da hvalospjeve o Nikšiću, Grabovici, Ensadu Kariću, Damiru Hadžiću, Mašiću. Sad očekujem ponovnu pojavu GROZD-a, DOSTA, Fondacije Cure i drugih neokomunjarskih i SDP-ovskih "građanskih" govana. Vratili smo se u 2002 godinu, kada je SDA razvalila pa onda sa Terzićem i Ashdownom krenule reforme, a tad Dodika na mapi nije bilo, možda je po Laktašima proevropsku i građansku priču pričao. Umro je SDP, umrla je socijal-demokratija. El Fatiha :)
FER ENOUGH... iliti za razne levate na forumu... Posteno izgubljeni izbori... Ne likujte previse... ne znamo sta nas jos ceka...;)
ko vas ista vise pita , bagro.... ?! lizes dupe sad SDA-u i uvlacis u supce da ti da neku foteljicu ..
Nemogu vjerovati kako je narod zatucan....pogotovo one pobjeglice sto glasaju za bakira oceve kosti mu ***....pa umrite u sirotinji kad ste glupi seljacine zatucane.......glasate za covjeka lopova i teroristu(prodavao je el kaidi oruzje)
Lidija korac osoba koja je toliko godina provela u cik-u agitujuci za spd sad napada cik i prica kako su beze. Bakir nesto trabunja, jedino me razveselilo sto sam vidio da je alija jos ziv, covjek koji je pokrenuo vijecnicu. Gradjevinar niksic nesto trabunja i na kraju zvijezda veceri svedjanin Zlatko, zvani hvatac zlaja izgubljen porazen i sta reci vise za njega nego osobu koja toliko godina sahranjuje sociajldemokratiju na ovom prostorima.
isto sranje novo pakovanje. Dokaz da kod nas vazda moze biti gore :). sdp je znao da im je puša, zato su i gurnuli onog idiota kao kandidata da on popije vatru. Zlaja ko zlaja, zna da ga ceka mjesto u državnom parlamentu-.
znači SDA će opet u vlast, e je.ba.t se majku sebi svaka stranka koja bude morala sa njima u vlast. ja promjena i qrca...
eto nek su pobjedili nacionalisti, sada cemo da fino na tri parčeta podijelimo Bosnu i Hercegovinu.
Sada je neuspjeli klon Tita konacno shvatio ono sto su svi, bas svi izuzev SDP stada znali vec 4 godine. Jedva im je stiglo iz dupeta u glavu, ako im je i sada ista jasnije. Evo nove sanse za ono malo mislecih ovana u stadu da podignu spustene rogove i postave pitanje pastiru: gdje nas to dovede i kanis li konacno odlijepiti straznjicu od predsjednicke stolice ili ces nas i sljedecih godine "vozati" po politickom pasnjaku, do pobjednickih izbora 2018? gg
cekamo da se objave rezultati i broj glasova za Parlament BiH iz izborne jedinice Sarajevo.to ce biti Zlajin pokop.Kada vidi Zlaja koliko ga je Komsic pokopao hahahhah.toliko su ga pljuvali,a Zeljko je doprinosio crvenima
Nadam se najiskrenije da će SDP ljudi, tačno ljudi, naći snage i resetovati partiju, sa brisanjem virusa, trojanaca i lopova!
Bojim se da se sada ne resetuje osovina zla Žuti - Zlojo u najgorem svijetlu, plus osvjete neistomišljenjima!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq