Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je dusman obicnih radnika , dokazao je to odavno !
Vodite dijalog? Daj Boze da nesto od toga bude! Budzetskim korisnicima se deset puta placa poveca dok realni sektor doceka jednom.
zamisli ovaj jad sa jadom fadilom odlucuje kome ce biti kolika plata, game over
E jeb m politiku ako je ovaj kloc vodi. Za marku bi guzi e dao.
ovaj Hurtić jedini u državi otvoreno kaže kakva je slika u savezu sindikata, na jednoj strani samoproglašeni predsjednik šatorović kojeg podržava jedino sindikat hrvatskog i bh telekoma i dio osnovnog obrazovanja a na drugoj strani 18 granskih sindikata ne može doći do svojih prava ni pored tužbi
Vi mozete da postavite minimalnu platu i 1000 km samo ne znam koce moci da isplacuje sem drzavnih firmi..
Asim, nas spasioc!
pa vi vodite 20 god. pregovore o rastu placa a ono samo politicarima rastu plate ccccc
zar realni sektor sam ne zarađuje svoje plate. to kad nametneš minimalnu samo nametneš osnovicu za obračun poreza i doprinosa.
kogod dolazi iz SDA il ima bilokaki doticaj s našom Bošnjačkom strankom je iz razito pametan insan
Sarkazam ti je odlican