Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala za ljude, a velika za junake
malo tijelo al velika zena!
Teta Maja je nesto najbolje sto ovaj grad ima! Zivjela 100 godina :D Hvala ti za svaki tvoj angazman i svu dobrotu koju pruzas! :D
respekt
"'Mama, kvalitet je u malom'," svaka cast za clanak,odavno niste nesto plemenitije objavili,zivjela ti zeno 100 godina
Legenda!
Predivna zena, sa dobrom dusom i srcem velikim kao Kosmos. Zelim ti sve najbole dobra Majo i da nam pozivis u dobru zdravlju i rahatluku jos mnoge, mnoge godine, cak i dalje od 2099.
Ona je u prvom redu čovjek
Onaj ili ona ko ne zna "malu" (pod navodnicima zato sto je ova zena olicje dobrote i ljudskosti) Maju; ona ili on nisu iz Tuzle (90%)
Teta Marija simbol Tuzle
volim kada jutro pocne pozitivno pa poslije drmajte sve sto ne valja u drzavi, p.s. dobar bedz teta marija:)
parfem nas tuzlanski, pozivjela jos dugo!