Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komunisticka demokratija,notarski ugovori ,najrađe bi ponovo vratili Goli otok
Pa vidis ti dokle ide zelja za vlascu ovih ljevicara, cak su dosli na ideju da “koalicione partnere” uslovljavaju velikom sumom novca, a sve kako bi se uhljebili i zaposjeli stolice. Zalosno je da ovo podrzavaju Gorazdani. Pogotovo sto pretenduju da postave za premijera Frastu vjecitog uhljeba i to iz stranke koja uopce je prernjaci po broju glasova.
Ma fuj vise
SDPBALIJE I JUGOBALIJE NISU NI OKUSILE VLASTI A VEC UVODE MILOSEVICEVE REZIMSKE METODE HAHAHAHAHA KOJI SU TO BOLESNICI ISPRANIH MOZGOVA
lopov do lopova, bez izuzetaka
Cirkusijada se nastavlja.Zahvaljujemo se gradjanima koji su nam omogucili finansiska i druga sredstva ,koji su direktni ucesnici u kreiranju i izvodjenju ovog sou programa putem izbora,precutkivanjem... Nadamo se da ce te uzivati u nasoj cirkusijadi narednih godina ,koju ste nam omogucili i koju izvodimo u znak zahvalnosti na datoj nam izbornoj podrsci. Jos jednom vam hvala ! ljube vas vasi izabrani lideri. Uzivajte u izvedbi!
Nije bitan narod, nije bitno da sposobni dođu na prava mjesta... Bitne su stolice, stranački uhljupi, apetiti...
Malo kafe, keksa, 50 mara i sve je cakum pakum
@Degdb Ako treba i pola centa asfalta kroz selo i svi zadovoljni.