Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoguce da je hrvat a dan ije iz HDZ-a! ima li ta osoba potvrdu od Covica da je hrvat?
SDP-u treba dati na sljedecim izborima 500.000 glasova, barem!! Samo naprijed i jako!
Budimire nemoj dozvoliti da te povjest upamti kao veleizdajnika hrvatskog naroda da te se djeca srame i da te cijeli hrvarski narod bude proklinjao. Ako imaš trunku savjesti promisliu miru i shvatit ćeš u što su te uvalili muslimani i povuči se iz ovog plana porobljavanja svog naroda od muslimana a ti imaš ulogu pomagača u porobljavanju
Cestitke na izboru vlasti Federacije... Konacno jedna pozitivna vijest. Ovo treba da bude put i pokazatelj ostalim strankama kako se treba raditi, graditi i voditi zemlja.... Dosta je koalicija sa onima koji rade protiv drzave Bosne i Hercegovine. Na svim nivoima se treba praviti vlast sa strankama koje zele dobro BiH, njen napredak i prosperitet... Nigdje u svijetu se vlast nepravi sa onim koji toj istoj drzavi o glavi rade. Te i takve treba izolovati, nedati im uopste medijskog prostora. Ali nazalost nase medijske kuce nisu naucile tu lekciju, barem ne sve...
hahahaha jest srbima i hrvatima krivo hahahahhahaha... zivio ti nama gospodine lagumdzija :)
Prema odluci Neustavnog doma naroda Federalnog parlamenta te zastupničkog doma nekadašnje Federacije danas je Ustav FBIH stavljen van snage i nasilnim činom mimo volje jednog konstitutivnog naroda stvorena je Bošnjačka samouprava, predsjednik Bošnjačke samouprave, federalne jedinice koja obuhvaća oko 24% Bosne i Hercegovine u novom četvorogodišnjem postizbornom mandatu je Živko Budimir, Hrvat po nacionalnosti i janjičar po političkom opredjeljenju
Kako porazeni kada drzimo 27% teritorije BiH,a vi 24%!? Niste nam to ,valjda,vi poklonili? A sto se tice \"noza i ledja\" ocito vi multietnicari patite od amnezije,koja je u poodmakloj fazi.Naime,u vrijeme kada nije bilo niti pojma o muslimansko-hrvatskom sukobu vi poslaste u Beograd, na tajne pregovore ,Zulfikarpasica i Filipovica da naprave \"ISTORIJSKI SPORAZUM\" sa Srbima.Vi ste vec tada\" ostrili noz\'\' iza nasih ledja.Usput kazazano ,predsjednik multietnicara Lagundzija bastini i terijski i prakticno ideje jednog od zagovornika \"ISTORIJSKOG SPORAZUMA\" sa Srbima/BOSNJACKI INSTITUT\" Pametnom dovoljno.
katolici, vi ste sa tim hdz-ovima izdali BIH i mucki nas napali s ledja. potom ste u ratu bili skoro pa porazeni. zbog toga ste potpisali sporazum ovakav kakav jeste. STA SADA HOCETE LATINI??????RAT????!!???
Je li Bosnjaci,u posljednje vrijeme multietnicari,valjao vam HDZ koji je poveo hrvatski narod da se na referendumu izjasni o neovisnosti BiH? Danas taj isti HDZ,kome je hrvatski narod ukazao ogromnu podrsku,vama ne znaci nista.Grdno ste nas prevarili,ali vise nikada.Udariste posljenji klin u \"mrtvacki sanduk\" BiH.
kad se spoje sdp i hsp dobije se nacional-socijalizam
ne mogu da vjerujem da je Pudarić pristao na najbezvezniju funkciju u BIH
Ta seljačina kako ga nazivaš je osvojio na nivou BiH više glasova od Zlajogluove stranke i naravno da će on odlučivati s kim će u koaliciju. Sada SNSD hladno može formirati vlast na nivou BiH samo sa dva HDZ-a i zaobići i SDP i SDA. Onda bi u Sarajevu došlo po ko zna koji put do histerije.
lagumdzija zabio glogov kolac u vampir drzavu
Ovo je dno dna, klocina u.s.t.a.s.o.i.d.n.a premijer, dabogda te na kriz tvoji razapeli a i onu spodobu narcisoidnu (op.a. Lagumdzija) skupa s tobom...
Nasli ste novom predsjedniku sliku iz medjugorja, sad kad USTASE zavladaju Bosnom.... Lagumdzija primio na dar od HSP ustaski kalendar s Antom Pavelicem!
@zeleni zub Cekam te, nakazo moja krezava. Podmazao sam cmar zejtinom kao u dobra stara vremena. tvoja kurvica, Yu-Star
@@AMPAK to znači smrt zlajinoj koaliciji, s obzirom na HSP?