Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako će mi neko objasniti ovo: Budimira pošalju u zatvor zbog navodnih 5000KM, a Zorana Mikulića terete za više od pola miliona KM i njega za toliki novac ne hapse?
U Zenicu kada pođeš ti....
SPISAK OSOBA KOJE JE POMILOVAO PREDSJEDNIK FEDERACIJE BIH ŽIVKO BUDIMIR! (IZVOR: SLUŽBENI LIST FEDERACIJE BIH) http://www.cin.ba/wp-content/uploads/2013/07/Spisak-osoba-koje-je-pomilovao-Zivko-Budimir.pdf
Ima li iko da brani ovog smrada osim njegove žene i pokojeg plaćenog SDA-ovca???
brani svako ko nije zlajin klimoglavac
Eto odmah nek krene sa izdrzavanjem kazne, nek tamo iskoristi svoj godisnji odmor...
To ce mu biti dozivotni odmor..nadam se!!
Reko bi covjek ovaj je svetinja, nevinasce, nikad mrava u zivotu nije zgazio....... Strasno. Nadam se da ces truhnuti u zatvoru zbog kriminalaca koje si pustio, a oni prave belaje po BiH i ubise covjeka u Tuzli
Meni nikao nije, a mislim da nikada i neće biti jasno kako jedna persona poput Živka Budimira, uprkos svim činjenicama za njegove kriminalne radnje može da osniva stranku i vodi državu! Kako?
Hajde ba SDA-ovac odjebi, kome ti prodaješ muda za bubrege, hajde pozdravi Turčina, šefa web komentatora Asocijacije mladih SDA, da mu ovdje javno ne spominjem ime i prezime. Kome vi više bacate pijesak u oči, svi znamo ko Budimir i da sarađuje sa SDA i ti se tobož našao da ispravljaš krive drine.
Pa cijeli grad bruji o vama, vašim komentarima i o Tihićevom i Bakirovom planu, sta SDP, gdje sam ja SDP spomenuo, dječače kontradiktoran si sam sebi, pogledaj samo svoj komentar. S ovim bi apsolvirao dalju diskusiju, jer ne bih da ulazim u diskusiju sa takvom vrstom ljudi i sa takvim koeficjentom inteligencije. Adio
Ma džaba kad će se to sve presudit' u njegovu korist, kad je nama država nakaradna i njom upravljaju kriminalci upravo poput ovog čovjeka!
u pravu si...upravljaju kriminalci koje je kriminalac postavio za predsjednika...