Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim ove clanke sto su im autori Zlaja Staljin i Damir Hadzic, jos kad vidim da se sjatila cijela komunisticka partija od Ilidze do Bascarsije, jebiga tek mi se onda povraca.
slino agitatorska
nedaj se zivko
Čuj pozvan, šta treba, zamoliti ga lijepo, ovo nigdje nema ! Lijepo mu se kaže, sad si niko i ništa, još kad se dokažu stvari za koje se tereti, tek onda si nahebo !
Malo je smjesno koliko price oko ovog politicara koji na sceni tek nekih par godina dok ovi iz sda, hdz i sds niko nije ni prozvan a kamoli osudjen. Ljudi, ovdje nesto dobro smrdi. Nek se Budimirem i ostalima bave oni koji su zato zaduzeni, svi i po zakonu!
apsurdistan
Budimiru povedi i Zeljkovica i Bubicu zajedno sa sobom
Predsjedniku Federacije BiH Živku Budimiru na bankovni račun uplaćena je aprilska plaća u iznosu od 3.402 KM, uključujući topli obrok i sve prinadležnosti, iako je od 26. aprila u pritvoru Suda BiH.
Pa sad ne mogu dobit MMF bez njegovog potpisa, pa se mora drugi stavit na njegovu poziciju, neće imat para za svoje đepove.
Džep, a ne djep. *** te nepismena.
Aj ne dipr ne znaš ni gdje je ĐĐ pa pišeš dj.
ovima sto trtljaju da niko nije kriv dok im se krivica ne dokaze, da pokasnim da se to odnosi na gradjanina budimira, te da se on smatra nevinim sve do pravosnazne presude. naravno, gradjani ne mogu biti taoci pretpostavljene nevinosti predsjednika federacije te je njegova funkcija nespojiva sa osnovanom sumnjom i podignutom optuznicom. dakle, nije kriv zile, dok mu se ne dokaze, ali onaj protiv koga je podignuta optuznica zbog osnovane sumnje, a to podrazumjeva niz predradnji, od istrage, do odluke istraznog sudije, ne moze biti dio izvrsne, zakonodavne ili izvrsne vlasti.
Nisi ti sav svoj ! De porazgovara malo sa sobom,pa onda napiši šta.Lupetino jedna
sta nije jasno mamlaze retardirani?
Podnesi ostavku i obustavit će proces protiv tebe.
Živko ne daji ostavku, sve su uradili da te smjene lopovi, ali si za sve u pravu. Šta ti još mogu. Zakonski te nisu mogli smjeniti, jer nemaju uporište , strpali te u zatvor misleći da će uzeti vlast a zakon nisu ni pročitali. E sad nemoj, da vidimo šta je sledeće na redu
ovo moze samo kod nas da se vodi istraga protiv lopova a da jos nije smijenjen
Kod nas ima lopova koliko hoćete. Sve što je po strankama je tu samo radi svog ličnog interesa ili da se okoristi, a država ga ne zanima. Jedino pošten čovjek je onaj koji nije ni u jednoj stranci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On da podnese ostavku,smjesno...dakle definitivno smatram da nije opce trebalo pitati njega nista i da jedan takav lopov nema pravo glasa,treba ga ostaviti da istruhne u zatvoru,a ljudi koji zele da rade tipa Pudarica da peuzmu posao i vode ga kako treba
Majo kani se politike uhvati se chundare!
jos jedna povampirena partizanka
Cuj poziva se da podnese ostavku... Cisto sumnjam da ce to uciniti, treba ga smijeniti, a ne pozivati da on podnese (jos mu se daje za pravo da on donosi neke odluke i povlaci poteze) xD
Pa da su ga mogli smijeniti,ne bi oni tražili da podnese ostavku!