Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je to HDZ uradio dobro za Hrvate?
Kad će doći doma da mu njegovi pripreme doček kakav je zaslužio? :D
kra de ze je se odrekao cijele Posavine još davno,oni bi se odrekli i Brčko distrikta zarad svojih nekih interesa. kra de ze,najveći i jedini krivac za stanje Hrvata U BiH.
Živko, vrati se doma, skuvali smo ti pašta šutu
Dobri naš pastir Puljić moli Živketa za autogram: PULJIĆ: Daj bola\' autogram Živka\", ŽIVKA: \"More, kad mi priznaš legalitet\"
Najbolji predsjednik do sada, nedam glas HDZ-u
Suti ba, majoriziracu te!
eee, dosta su Bošnjaci poput Džafer-bega Kulenovića i Hakije Hadžića bili \"hrvatsko cvijeće\", vrime je da se malo zamijene uloge...
Jadan Puljić, nije uspio pobjeć! Opkolili ga dušmani i nisu dali proć dok se ovaj sroljo nije sa njim rukovao.
zašto ne dođe u hercegovinu i povede kolegu hrvatinu komšića aaaaaa? i kardinalu je ovo veliki minus jer su mu puna usta priče o zaštiti hrvata katolika u BiH a rukuje se s nelegalnim i nelegitimnim predsjednikom tzv federacije BiH. Jude triba ignorirat i ne komunicirati s njima. SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
Otkad je Puljić \"metropolit\" ?
jos samo da ode u bradinu kada pav.elic bude imao rodjendan, jer ust.sha je ovo
Kad ćeš u Hercegovinu?Hahahahahahah...
e moj kardinale, ne pruzaj ruku svakoj protuvi koja ti ruku pruzi