"Iznevjereno povjerenje glasača"
0
Živko Budimir: Iza nas je turbulentna godina
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Živko ta je godina iza i ispred a i trenutno...
\"Iznevjereno povjerenje glasača\" Kako bi to Živko mogao znati kad on nema glasače?
\"Iznevjereno povjerenje glasača\" LoooLL kojih glasača kada ih dotični uopće nema. Zaboravljate da ovoga i njegovu kvislinšku organizaciju ne podržava niti par postotaka hrvatskih glasača.
Ja kretena,pa ko je iznevjerio glasače nego on.Prihvatio se posla za koji nije legitimno izabran,na koje je postavljen a ne izabran voljom i on ima priču.Skupljaj lopte,postavljaj mreže ti si za drugu ligu gdje i jesi.
Pao snijeg pa je g. o v a n c e fašističko izvirilo iz Zlajogluovog dupeta da koju minutu uživa u zimskom ugođaju i da uzme zraka, a usput je red izreći koju g l u p o s t. Sreća biće još izbora pa će g o v a n c e uskoro otploviti niz kanalizaciju kao i sva ostala g o v n a.
IZDAJNIK
Tako je Mudimire! Ti si nam donio prosperitet, sve cvate, narod je prezadovoljan. Samo tako nastavi i zlatne kasike ce nam uskoro svima biti java.