Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RSE: Da li je ova igra na nacionalno opet na sceni u Bosni i Hercegovini, iako se to u predizbornoj kampanji činilo manje zastupljeno? Bajtal: Moglo nam se činiti šta nam se činilo, neko je to vidio ovako, neko onako, neko je pokušao između redova da čita njihovu nešto malo našminkanu i izmijenjenu retoriku, međutim, evo, rezultati vam govore. Mi ponovo svjedočimo ko će voditi ovu zemlju, koji su to ljudi, i možemo pretpostaviti na koji će to način biti. Ja ne vidim drugog izlaza. Ne vidim ništa drugo. Retorika se može i mijenjati, ali, kažem vam, način na koji oni vladaju je nepromjenjiv, jer oni drugačije ne znaju, a vjerovatno i ne žele.
to je nama naša borba dala, da nam turbo folk izbore prekraja...
Profesore , molim vas recite mi JEDNU građansku opciju u RS ili BL ???
SRS je recimo epitom građanštine u manjem entitetu :-)
Gradjani su i birali, trebali bi da sa osmjehom gledaju u blistavu buducnost. Sto su trazili to su dobili...svi.
тако је,.....него шта би са оним фебруарским демонстрантима...хтели су промене....кеву им улојену фундаменталистичку....
шта је бре, истина боли ха? јел ти то врхунац?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Malo građana ovdje, moj profesore. Važnije je da te zagrli i poljubi preSJEDNIĆKI kandidat.
Odavno mi nemamo buducnost, mi nezaustavljivo jurisamo natrag jos od devedesetih. mogu ja shvatiti tzv. politicke elite, njima i jeste cilj ovakvo stanje jer ih odrzava na tronu, ali ne kuzim brate mili one koji im unatoc svemu, daju glasove. no, glasali su, sad nek jedu govna....
zapitaj se zbog cega placas na 1 litru goriva 100% poreza kao i na policu osiguranja na auto 100% nekih bezvezznih nameta. E tu se ta politicka rodbina skriva.
...profesore, imamo prošlost...a to je najvažnije...