Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je zima? U Mostaru sunce obasjalo nebo :)
Skoro je bio clanak da su u bihamku spremni za zimu
@franz, pa mislili su da snijeg nece padati, a i koji kruac pada u decembru kad nije u augustu po onolikim vrucinama....
Ljudi pazljivo vozite i cuvajte se,koliko god oni nekad cistili ili ne cistili i vozaci su cesto ne pazljivi. Crna kronika zadnjih dana je porazavajuca sto se tice vozaca i voznje.
@hazbinator8 Ma svugdje nam je isto vjeruj druze,ali ako nije njih briga bar sami sebe moramo cuvati,u zadnje vrijeme smo i to zaboravili jer zurimo uvijek negdje..
Jel' ih opet "iznenadio" snijeg u decembru?